Ποινική δίωξη για απλή ενδοοικογενειακή βλάβη ασκήθηκε σε βάρος μιας 47χρονης, η οποία φέρεται πως χτύπησε την 71χρονη πεθερά της μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (4/8), ένας γείτονας αντιλήφθηκε τη φασαρία και την επίθεση κατά της ηλικιωμένης και ενημέρωσε την αστυνομία, σύμφωνα με το Grtimes.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε από το ΑΤ Κορδελιού – Ευόσμου, η παθούσα η οποία πάσχει από άνοια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι .

Εισήχθη στη χειρουργική κλινική και νοσηλεύτηκε φρουρούμενη από αστυνομικούς καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή της στη χώρα.

Η 47χρονη νύφη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε επειδή έλειπε ο μάρτυρας – γείτονας που είδε το περιστατικό.

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης ενώ το δικαστήριο της επέβαλε τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την παθούσα σε απόσταση 100 μέτρων.

Η ίδια ανέφερε ότι η 71χρονη πήρε εξιτήριο και φιλοξενείται στο σπίτι της κόρης της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: mantoles.net


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.