Ποινή φυλάκισης 20 ετών επιβλήθηκε σε έναν έφηβο Αμερικανό για τον θάνατο 7χρονου που δεν ήξερε στίχους της Βίβλου.

Ένοχος για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού δήλωσε ένας έφηβος Αμερικανός τον περασμένο Ιούνιο.

Ο 17χρονος Ντάμιαν βασάνισε μέχρι θανάτου έναν 7χρονο συγγενή διότι δεν γνώριζε 13 στίχους της Βίβλου.

Σύμφωνα με την αναφορά ο πατέρας του Ντάμιαν ήταν αυτός που τον προέτρεψε να τιμωρήσει το 7χρονο αγόρι.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι η τιμωρία του παιδιού ήταν να μεταφέρει ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου σε ένα μονοπάτι για δύο ώρες κάθε μέρα επί μία εβδομάδα, ενώ τον επέβλεπε ο Ντάμιαν.

Ενώ ο 7χρονος πάλευε να κουβαλήσει το ξύλο, ο Ντάμιαν τον χτύπησε και τον κλώτσησε περίπου 100 φορές, σύμφωνα με τις αναφορές.

Μάλιστα, μια από αυτές ανέφερε ότι ο Ντάμιαν «στεκόταν πάνω από το σώμα και το κεφάλι» του 7χρονου ενώ το αγόρι κείτονταν «μπρούμυτα σε μια λακκούβα».

Ο Ντάμιαν έθαψε το παιδί κάτω από περίπου 40 κιλά χιόνι και το άφησε για περίπου 20 έως 30 λεπτά χωρίς παλτό ή μπότες, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Ο 7χρονος πέθανε από υποθερμία ενώ στη σορό του εντοπίστηκαν και άλλα εκτεταμένα τραύματα.

Η μητέρα του 7χρονου είπε στο δικαστήριο ότι ο 17χρονος δεν είχε καμία δικαιολογία. «Άκουσα ανθρώπους σε αυτήν την αίθουσα του δικαστηρίου να κατηγορούν τους γονείς σου για τον λόγο για τον οποίο σκότωσες τον γιο μου. Άκουσα τους ανθρώπους να μιλούν για τα τραύματα, που έχεις περάσει. Όλοι έχουμε περάσει τραύματα. Αλλά δεν σημαίνει ότι σκοτώνουμε βάναυσα έναν 7χρονο».

Η δικαστής από την πλευρά της είπε: «Ο στόχος μου είναι να διασφαλίσω ότι θα παραμείνετε στην φυλακή για αρκετό καιρό, ώστε να ωριμάσετε και να αναπτυχθείτε, να εργαστείτε πάνω σε θέματα παιδείας, θεραπείας, να εργαστείτε στον έλεγχο αυτής της οργισμένης πλευράς σας».

Ο πατέρας του Ντάμιαν θα δικαστεί τον Δεκέμβριο καθώς τον βαρύνουν οκτώ κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας, ενώ η μητέρα του καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση αφού ομολόγησε την ενοχή της για αδυναμία πρόληψης σωματικών βλαβών και αδυναμία πρόληψης ψυχικής βλάβης σε παιδί.

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.