Τι πιο ωραίο, από το να περνάμε την ώρα μας στο σπίτι δημιουργικά; Η χειροτεχνία είναι μία μέθοδος διαλογισμού και χαλάρωσης και το αποτέλεσμα μας γεμίζει χαρά, όποιο κι αν είναι το επίπεδό μας.

1. Κόλλα χάρτινη διακοσμητική ταινία στον τοίχο

Αν βαρέθηκες τον άδειο λευκό τοίχο του δωματίου σου, μπορείς να τον διακοσμήσεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με εκείνη τη χάρτινη χρωματιστή ταινία που έχεις ξεχασμένη στο συρτάρι του γραφείου σου. Κι αν το βαρεθείς κι αυτό, απλώς ξεκολλάς την ταινία.

2. Διακόσμησε ένα απλό καλάθι με μαλλί πλεξίματος

Αν σου βρίσκεται λίγο μαλλί πλεξίματος στο σπίτι ή ένα οποιοδήποτε κορδόνι, μπορείς να φτιάξεις παχιές κι αφράτες φούντες που στη συνέχεια θα κολλήσεις σε ένα ψάθινο καλάθι.
Σίγουρα έχεις ένα ψάθινο καλάθι στο σπίτι σου, ε; Μπορεί να είναι ένα μικρό για τα καλλυντικά σου, ή ένα μεγάλο για κάποιο φυτό σου

3. Κάνε τις πλαστικές συσκευασίες όμορφα βάζα για λουλούδια

Μήπως το μπουκάλι που θα πέταγες στην ανακύκλωση μπορεί να γίνει ένα πολύ όμορφο βάζο για λουλούδια; Για σκέψου, το σαμπουάν σου τελειώνει, το μπουκαλάκι από το αντισηπτικό το ίδιο. Με αυτήν την πανεύκολη κατασκευή, περνάμε δημιουργικά το χρόνο μας κάνοντας κάτι καλό για τον πλανήτη.

Δες τις υπόλοιπες στο ashinyday.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.