Υλικά:

Χαρτί κατασκευής

Pom Poms υπάρχει κουτί που περιλαμβάνει τις περισσότερες προμήθειες με pom poms, καθαριστικά σωλήνωνν και googly μάτια!

Καθαριστές σωλήνων

Αστεία μάτια

Χάρτινα πιάτα

Χρωματιστά χαρτιά (λευκό, ροζ και κίτρινο κατά προτίμηση)

Κόλλα (καλύτερα μια δυνατή κόλλα)

μαρκαδόρος

Εκτέλεση:

Για τη μύτη: πάρτε 3 καθαριστικά σωλήνων και περιστρέψτε τα μεταξύ τους στο κέντρο έτσι ώστε να είναι συνδεδεμένα / κολλημένα μεταξύ τους. Το μέρος που στρίβετε είναι το κρυφό μέρος που θα περάσει κάτω από τη μύτη (pom pom) και θα είναι κρυμμένο. Αυτό θα σας αφήσει με τα μουστάκια να πετάνε και στις δύο πλευρές.

Στη συνέχεια, κολλήστε στο πιάτο. Αφήστε χρόνο να στεγνώσει, καθώς αυτό το βήμα θα πρέπει να κολληθεί καλά, αλλιώς τα καθαριστικά σωλήνων θα πέσουν.

Μπορείτε επίσης να κολλήσετε με ζεστή κόλλα (η οποία θα το κολλήσει καλύτερα), αλλά βεβαιωθείτε ότι οι ενήλικες κάνουν αυτό το μέρος και στη συνέχεια αφήστε τα παιδιά να κολλήσουν το pom pom όταν στεγνώσει και κρυώσει η καυτή κόλλα.

Μόλις στεγνώσει η κόλλα από τα καθαριστικά σωλήνων, κολλήστε τώρα τη μύτη σας (pom pom).

Για τα αυτιά: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κόψετε μερικά αυτιά από λευκό χαρτί και στη συνέχεια να κόψετε ένα μικρότερο εσωτερικό αυτί με διαφορετικό χρώμα. Επιλέξαμε ροζ και κίτρινο.

Για τα μάτια: Χρησιμοποιήσαμε googly μάτια και απλά τα κολλήσαμε, αλλά θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε χαρτί κατασκευής και να φτιάξετε τα μάτια μόνοι σας.

Για το στόμα: Απλώς ζωγραφίσαμε το στόμα με μαύρο μαρκαδόρο.

 

Καλή Διασκέδαση!

Πηγή: thebestideasforkids.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.