Υλικά:

  • Στρογγυλή πλάκα καθρέφτη με διάμετρο περίπου 25 εκατοστά (ή οποιοδήποτε μέγεθος προτιμάτε)
  • Ένα κομμάτι χαρτόνι αρκετά μεγάλο για να δώσει στον καθρέφτη τουλάχιστον ένα πλαίσιο 5 εκατοστών
  • Πολλά ξύλα ή μπαμπού
  • Πιστόλι θερμοκόλλας
  • Μαχαίρι κοπής ή ξυράφι για κοπή του χαρτονιού
  • Μολύβι
  • Ειδική κόλλα για τον τοίχο
  • Λεπτός σπάγγος (αν σκοπεύετε να τον κρεμάσετε)

Εκτέλεση:

Τοποθετήστε τον καθρέφτη πάνω από το χαρτόνι σας και χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για να εντοπίσετε ένα πλαίσιο γύρω από τον καθρέφτη αρκετά μεγάλο για να κρατάει τα ξύλα σας. Όσο μεγαλύτερο το κάνετε, τόσο πιο ανθεκτικό θα είναι τα ξυλάκια σας. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο μπολ ή κουβά ως πρότυπο εάν μπορείτε να βρείτε κάτι στο σωστό μέγεθος.

Απλώς χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι κοπής για να το κόψετε. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ψαλίδι πρώτα – σχεδόν έπαθα μια ήπια καρδιακή προσβολή. Μη χρησιμοποιήσετε ψαλίδι λοιπόν.

Κολλήστε με θερμοκόλλα τον καθρέφτη απευθείας στο χαρτόνι, κεντράροντας τον όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα. ΔΕΝ θα μπορείτε να το μετακινήσετε μόλις το βάλετε κάτω, οπότε ίσως είναι καλή ιδέα να σχεδιάσετε πρώτα έναν κύκλο γύρω από τον καθρέφτη, έτσι ώστε να έχετε μια καλή οπτική όταν είστε έτοιμοι με την κόλλα.

Αρχίστε να κολλάτε τα ξυλάκια σας στο χαρτόνι ακριβώς στην άκρη του καθρέφτη.Κολλήστε αργά και σταθερά το ένα δίπλα στο άλλο μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο το πλαίσιο από χαρτόνι. Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε περισσότερα μπαστούνια στην κορυφή μέχρι να είστε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Σίγουρα χρειάζεστε αρκετά ξυλάκια για να καλύψετε καλά το χαρτόνι (θα πρέπει επίσης να είστε λίγο επιλεκτικοί σχετικά με το ποια ξυλάκια έρχονται το ένα δίπλα στο άλλο, καθώς όλα τείνουν να λυγίζουν και να καμπυλώνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις). Εάν χρησιμοποιείτε ξυλάκια που έχετε συλλέξει, ίσως χρειαστεί να τα κόψετε πρώτα να έχουν όλα ένα σχετικά όμοιο μέγεθος.

Όπως βλέπετε από πίσω, τα ξυλάκια κρέμονται λίγο. Όσο το καλύπτετε καλά, είναι εντελώς μεταμφιεσμένο από την μπροστινή όψη.

Νομίζω ότι αυτός ο καθρέφτης απο ξυλάκια φαίνεται ωραίος στηριγμένος σε έναν τοίχο, οπότε δεν χρειάζεται να το κρεμάσετε αν δεν θέλετε.

Αν επιθυμείτε να τον κρεμάσετε, μπορείτε με ειδική ταινία ή με σπάγγο.

Πηγή: instrupix


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.