ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

“The Dropout”: Η σειρά για το πολυσυζητημένο σκάνδαλο Theranos, έρχεται με πρωταγωνίστρια την Amanda Seyfried.

Εδώ και αρκετό βρίσκεται στα σκαριά από το Hulu μια νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο “The Dropout” που θα βασίζεται στο σκάνδαλο Theranos, με πρωταγωνίστρια την Amanda Seyfried.

H νέα, όμορφη και αυτοδημιούργητη Elizabeth Holmes κατάφερε να γίνει μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο. Πώς το κατάφερε αυτό; Η εταιρεία που ίδρυσε, η Theranos, υποσχόταν επαναστατικές μεθόδους εξετάσεων αίματος.

«Ιερό δισκοπότηρο» της εταιρείας ήταν η συσκευή Edison, η οποία παρουσιάστηκε σαν ένα πρωτοπόρο διαγνωστικό εργαλείο που έδινε τη δυνατότητα στους ασθενείς με ένα μόνο τσίμπημα να ελέγχουν το αίμα τους για 200 ασθένειες, στο φαρμακείο της γειτονιάς! Μόνο που το μηχάνημα ήταν απάτη, χωρίς αυτό να εμποδίσει τη Holmes να βγάλει δισεκατομμύρια από αυτό.

Στην πραγματικότητα, η Theranos διενεργούσε μόνο 12 εξετάσεις χρησιμοποιώντας τη δική της ελλιπή τεχνολογία, ενώ η πλειονότητα των αναλύσεων γίνονταν με δείγματα αίματος ενδοφλεβίως, σε ανησυχητικά χαλαρές εργαστηριακές συνθήκες.

Τα τρία πρώτα επεισόδια του “The Dropout” θα είναι διαθέσιμα για streaming την Πέμπτη 3 Μαρτίου, με επιπλέον επεισόδια να κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα.

Σύντομα θα έχουμε διαθέσιμο και το πρώτο trailer.

πηγή: watchandchill.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.