ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

“Πυγολαμπίδες” : Μάθετε τα πάντα για τη νέα σειρά του Netflix

Νέα εβδομάδα σημαίνει και νέες σειρές στο Νetflix και αυτή τη φορά δεν θα γινόταν να μην ξεχωρίσουμε το “Firefly Lane” ή αλλιώς ” Πυγολαμπίδες”.

Πρωταγωνιστούν οι αγαπημένες ηθοποιοί Catherine Heigl (Grey’s Anatomy) και Sarah Chalke και η σειρά είναι βασισμένη στο best seller βιβλίο “Firefly Lane”. Παρακολουθούμε τη ζωή δύο κολλητών φιλενάδων, της Τάλυ και της Κάθι, από την ηλικία των 14 που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, μέχρι και σήμερα (2003) που έχουν περάσει τα 40.

Μέσα στη σειρά, παρουσιάζεται παράλληλα η ιστορία της φιλίας των δύο κοριτσιών, από την εφηβεία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες του ΄70, την προσπάθειά τους να κάνουν καριέρα στα “ανδροκρατούμενα ” ’80s και την προσπάθεια τους να ισορροπήσουν καριέρα, φιλοδοξίες και οικογένεια στις αρχές του 2000.

Προσωπικά τη θεωρώ μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, που προσπαθεί να μεταφέρει το άρωμα των διαφορετικών δεκαετιών της αμερικανικής ιστορίας και σκιαγραφεί αριστοτεχνικά την ψυχοσύνθεση και τις παθογένειες του κάθε χαρακτήρα.

Δεν θα γινόταν να μην σχολιάσω και την τρομερή αλλαγή της Κάθριν, από ξανθιά σε μελαχρινή. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να βάψει τα μαλλιά της, καθώς φορούσε περούκα, γιατί πραγματικά δεν θα ήταν και η πιο επιτυχημένη επιλογή κατά τη γνώμη μου.

Αν και δεν κατάφερα τον σύζυγο να κάτσει μαζί μου να το παρακολουθήσει, νομίζω οτι σε εσάς κυρίες μου, θα αρέσει πολύ!

FIREFLY LANE (L to R) KATHERINE HEIGL as TULLY and SARAH CHALKE as KATE in episode 103 of FIREFLY LANE. Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2020

Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.