Η αλήθεια είναι πως η σχέση της Ελένης με την τηλεόραση, είναι σχέση αλληλεξάρτησης και πάθους. Δεν μπορεί να αντέξει ο ένας χωρίς τον άλλο για πολύ καιρό και αυτό πλέον αποδείχθηκε περίτρανα. Η Ελένη πήρε τον χρόνο της, αποστασιοποιήθηκε για λίγο διάστημα, πέρασε καλά με τα παιδιά της και τον άντρα της, ξεκουράστηκε και είναι έτοιμη να επιστρέψει.

Το διάστημα της απουσίας της πολλοί σταθμοί φάνηκε να την διεκδικούν, αλλά η κατάσταση άρχισε να ξεκαθαρίζει πριν απο δύο μήνες περίπου, οπότε και οι φήμες άρχισαν να πληθαίνουν. Η Μενεγάκη συνομιλούσε με το MEGA και το φλερτ είχε αρχίσει να αποδίδει. Άλλωστε και η ίδια φαινόταν πως επιθυμούσε διακαώς να επιστρέψει στα γνωστά της λημέρια.

Το MEGA λοιπόν αποφασίζει την Πέμπτη το πρωί να αιφνιδιάσει τους πάντες και να ανακοινώσει πρώτο την επίσημη συμφωνία του με την παρουσιάστρια. Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ούτε η διάρκεια του συμβολαίου, ούτε και η ζώνη που θα φιλοξενήσει την εκπομπή.

Η ίδια η Ελένη έκανε μια ανακοίνωση στο instagram της, προκειμένου να κάνει και η ίδια την ανακοίνωση και να ευχαριστήσει το κοινό της.

Ναι! Είναι αλήθεια!
Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA!
Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!
Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.
Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.
Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!
Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Στο MEGA!
Όλα αρχίζουν ξανά….


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.