Υλικά:

4 Φιλέτα σολομού

4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Dijon

2 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες

2 κουταλιές της σούπας άνηθο

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Ξύσμα 1/2 λεμονιού

1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Αλάτι και πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας κάπαρη, προαιρετικά

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς, ευθυγραμμίστε ένα φύλλο ψησίματος, αλείψτε και τις δύο πλευρές του σολομού με ελαιόλαδο και αλατίστε, αφήστε τα στην άκρη.

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τη μουστάρδα, περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο (χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο για να αλείψετε και στις δύο πλευρές του σολομού) σκόρδο, άνηθο, ξύσμα λεμονιού, χυμό και κάπαρη.

Αλείψτε με βουρτσάκι ομοιόμορφα το μείγμα στο σολομό, ψήστε για 10 έως 12 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί πλήρως. Κλείστε το φούρνο και αφήστε το μέσα για 1 λεπτό και απολαύστε!

Καλή όρεξη!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.