Υλικά:

1 αβοκάντο

2 αυγα

Αλάτι και πιπέρι

Καυτερή σάλτσα της επιλογής σας (τύπου tabasco)

Ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 220 βαθμούς.

Κόψτε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρέστε το κουκούτσι και χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, αφαιρέστε λίγο από τον πολτό αβοκάντο από το κέντρο κάθε μισού, ώστε να έχετε αρκετό χώρο για τα αυγά.

Σπάστε κάθε αυγό πάνω σε απο ένα μικρό μπολ και αφήστε λίγο απο τα ασπράδια να τρέξουν στο μπολ. Στη συνέχεια ρίξτε τον κρόκο του αυγού και το υπόλοιπο ασπράδι αυγού σε κάθε μισό του αβοκάντο. Βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε τα μισά του αβοκάντο σε ένα μικρό σκεύος στο φούρνο, ώστε να κρατιούνται όρθια χωρίς να πέφτουν.

Πασπαλίζουμε το καθένα με λίγο αλάτι και πιπέρι, τα βάζουμε στο φούρνο και τα ψήνουμε για 15 λεπτά (με νερουλό κρόκο) ή 20 λεπτά για ένα σφιχτό αυγό.

Προσθέστε λίγο σχοινόπρασο και καυτή σάλτσα και απλώστε σε φρέσκο ψωμί!

Καλή Όρεξη!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.