Υλικά:

200 γρ. Ζάχαρη

200 γρ σιμιγδάλι χοντρό

400 γρ. νερό

120 γρ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο

150 γρ. αμύγδαλα λευκά ολόκληρα

Κανέλα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Σε μία κατσαρόλα, βάζουμε το σιμιγδάλι, το λάδι και τα αμύγδαλα.

Ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 35-40 λεπτά.

Σε μία άλλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το νερό με τη ζάχαρη και το αδειάζουμε πάνω απο το καβουρδισμένο σιμιγδάλι.

Αυξάνουμε συνεχώς την ένταση της φωτιάς και και ανακατεύουμε συνεχώς εώς ότου σωθεί το νερό και μείνει ένα σφιχτό μείγμα.

Αδειάζουμε σε μία φόρμα της αρεσκείας μας και το αφήνουμε να κρυώσει.

Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Καλή Όρεξη!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.