Υλικά:
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- 1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 250 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 400 γρ φέτα σπασμένη με τα δάχτυλα
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 αυγά
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμείξτε το γιαούρτι μαζί με τα αυγά και το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέστε τα τυριά.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε το αλάτι, το πιπέρι και το αλεύρι.
Στο μπολ με το υγρό μείγμα, ρίχνετε λίγο λίγο το μείγμα με το αλεύρι και ζυμώνετε καλά.
Όταν ολοκληρώσετε, θα πρέπει να ζυμώσετε τόσο ώστε η ζύμη να μην κολλάει στα δάχτυλά σας.
Φυσικά και δεν θέλουμε να είναι σκληρή.
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 C και στη συνέχεια απλώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και με το κουτάλι φτιάξτε μικρές τυρομπαλίτσες.
Ψήστε για περίπου 30 λεπτά
Πηγή: arkoudos.gr