Βιταμίνη Α: Συκώτι, γλυκοπατάτες, καρότα και κρόκος αυγού.
Βιταμίνη C: Μπρόκολο, γκρέιπφρουτ, ακτινίδια, λεμόνι, πορτοκάλι, φράουλες, γλυκοπατάτα, ντομάτες, κόκκινες, πράσινες, κίτρινες και πορτοκαλί πιπεριές.

Βιταμίνη Ε: Ξηροί καρποί, αβοκάντο, ελιές, φυτικά έλαια.
Καροτενοειδή: Βερίκοκα, καρότα, πιπεριές, σπανάκι, ροδάκινα, κολοκύθια, γλυκοπατάτα, ροζ γκρέιπφρουτ, ντομάτες, καρπούζι.
Σελήνιο: Ξηροί καρποί, βραζιλιάνικα φυστίκια, ψάρια, οστρακοειδή, κρέας, πουλερικά, κριθάρι, καστανό ρύζι.
Ψευδάργυρος: Κρέας, πουλερικά, στρείδια, γαρίδες, ξηροί καρποί, εμπλουτισμένα δημητριακά.
Χαλκός: Θαλασσινά, άπαχο κρέας, γάλα και ξηροί καρποί.

Φαινόλες:
- Κουερσετίνη: Μήλα, κόκκινο κρασί, κρεμμύδια.
- Ρεσβεραρτόλη: Κόκκινο και λευκό κρασί, κρεμμύδια, φυστίκια, μούρα.
- Κουμαρικό Οξύ: Μπαχαρικά, μούρα.
Φλαβονοειδή:
- Ανθοκυανίνες: Βατόμουρα, φράουλες.
- Βλαβόνες: Θυμάρι, μαιντανός
- Ταννίνες: Τσάι, κακάο, κόκκινο κρασί