Τα Χριστούγεννα, όπως και να έχει δεν θα είναι Χριστούγεννα, αν δεν μπούμε έστω μια μέρα με τα μικρά μας στην κουζίνα.
Αυτές είναι οι αναμνήσεις που θα έχουν άλλωστε αργότερα στη ζωή τους, από τις γιορτές των παιδικών τους χρόνων.
Βρήκα λοιπόν αυτήν την , όχι και τόσο πρόσφατη συνταγή για Gingerbread House, του Άκη Πετρετζίκη και είπα να την φέρω ξανά στο προσκήνιο, αφού και σε εμένα -που είμαι ανεπρόκοπη στη ζαχαροπλαστική – φάνηκε ιδιαιτέρως εύκολη.
Να μην σας πω ότι θα την κάνω κιόλας με τα παιδιά…
Χρειάζεστε:
300gr καστανή ζάχαρη
225gr βούτυρο
2 αυγά
300gr μέλι
900gr αλεύρι
1/2 κ.γ. μπέικιν+ 1/2 κ.γ. σόδα
αλάτι, γαρύφαλλο σκόνη, κανέλλα, τζίντζερ, πιπέρι
Καλή επιτυχία!!!