Υλικά:
- 1 1/2 φλιτζάνια γιαούρτι
- 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1/3-1/2 του φλιτζανιού φρέσκες φράουλες, κομμένες σε φέτες
- 1/3-1/2 του φλιτζανιού φρέσκα βατόμουρα
- 2-3 κουταλιές της σούπας νιφάδες καρύδας χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το σιρόπι σφενδάμου ή μέλι και τη βανίλια μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Απλώνουμε το μείγμα γιαουρτιού σ’ ένα ορθογώνιο ταψάκι, αφού πρώτα έχουμε στρώσει λαδόκολλα και σκορπίζουμε από πάνω τις φράουλες και τα βατόμουρα.
Τέλος, πασπαλίζουμε με τις νιφάδες καρύδας.
Τοποθετούμε το ταψί στην κατάψυξη για περίπου 3 -4 ώρες.
Μόλις παγώσει το γιαούρτι, το κόβουμε ή το σπάμε σε 16-20 κομμάτια και σερβίρουμε.
Τόσο απλά.
Καλή Όρεξη!
Πηγή: mama365.gr, eatingbirdfood.com