Υλικά:

2 μεσαία αβοκάντο, πολύ ώριμα

1 μεγάλη ώριμη μπανάνα

4 βασιλικοί χουρμάδες

30γρ. ωμό κακάο (4 κ.σ.)

60ml φυτικό γάλα (4 κ.σ.), αμυγδάλου ή καρύδας

15ml σιρόπι σφενδάμου (1κ.σ.)

1 μικρή πρέζα αλάτι

10γρ. βούτυρο αμυγδάλου (2 κ.γ.), προαιρετικά

Εκτέλεση:

Αν οι χουρμάδες σας δεν είναι αρκετά μαλακοί, τότε αφήστε τους για 10-15 λεπτά μέσα σε πολύ ζεστό νερό.

Κόψτε το αβοκάντο στην μέση και με ένα κουτάλι αφαιρέστε την ψίχα του, αφαιρέστε τα κουκούτσια από τους χουρμάδες και βάλτε όλα τα υλικά στο multi.

Χτυπάμε καλά μέχρι να αποκτήσει λεία υφή. Ενδιάμεσα, σταματάμε και ανακατεύουμε. Δοκιμάζουμε, αν θέλουμε τη μους πιο γλυκιά προσθέτουμε λιγό ακόμη σιρόπι σφενδάμου. Αν είναι πολύ σφιχτό, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ακόμη γάλα.

Μοιράζουμε σε μπολάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες τουλάχιστον.

Καλή Όρεξη!

Πηγή: zoefullbowls.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.