Υλικά:

2 μήλα μεσαίου μεγέθους

2 ώριμα αχλάδια

4 κουταλιές της σούπας καθαρό χυμό μήλου χωρίς ζάχαρη ή νερό

1/2 κουταλιά γλυκού κανέλα (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Βάλτε τα φρούτα σε μια κατσαρόλα μαζί με χυμό μήλου ή νερό και την κανέλα (εάν χρησιμοποιείτε), καλύψτε και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει (περίπου 6 έως 8 λεπτά).

Πολτοποιήστε τα φρούτα σε έναν λείο πουρέ.

Πηγή: annabelkarmel.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.