Υλικά:

340 γρ Βρώμη

136 γρ ωμά αμύγδαλα

100 γρ Ηλιόσποροι

100 γρ. Κολοκυθόσποροι

100 γρ κρανμπερι

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. κανέλα

100 ml Λάδι καρύδας

110 γρ σιρόπι χουρμάδων

1 κουταλιά του γλυκού υγρή βανίλια

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη βρώμη, τα αμύγδαλα, τους ηλιόσπορους, το αλάτι και την κανέλα και ανακατεύουμε

Προσθέτουμε το λάδι, το σιρόπι και τη βανίλια. Ανακατεύουμε

Προσθέτουμε τα κράνμπερι

Ψήνουμε στο φούρνο για 25 λεπτά

Βάλτε στο γκριλ για 2 λεπτά στον αέρα.

Απολάυστε με γάλα το πρωί

Καλή Όρεξη!

Πηγή: Instagram: aveganfoodie_


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.