Υλικά:
340 γρ Βρώμη
136 γρ ωμά αμύγδαλα
100 γρ Ηλιόσποροι
100 γρ. Κολοκυθόσποροι
100 γρ κρανμπερι
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. κανέλα
100 ml Λάδι καρύδας
110 γρ σιρόπι χουρμάδων
1 κουταλιά του γλυκού υγρή βανίλια
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη βρώμη, τα αμύγδαλα, τους ηλιόσπορους, το αλάτι και την κανέλα και ανακατεύουμε
Προσθέτουμε το λάδι, το σιρόπι και τη βανίλια. Ανακατεύουμε
Προσθέτουμε τα κράνμπερι
Ψήνουμε στο φούρνο για 25 λεπτά
Βάλτε στο γκριλ για 2 λεπτά στον αέρα.
Απολάυστε με γάλα το πρωί
Καλή Όρεξη!
Πηγή: Instagram: aveganfoodie_