Υλικά:
18 Μεγάλες γαρίδες, ξεφλουδισμένες και πλυμμένες
2 Μικρά ή 1 μεγάλο κολοκυθάκι, κομμένα στη μέση και κομμένο σε μισοφέγγαρο (βεβαιωθείτε ότι έχουν όλα το ίδιο πάχος και χρειάζεστε 18 κομμάτια)
1 πιπεριά Τσίλι κομμένη και τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Βάλτε 3 κομμάτια γαρίδας και 3 κομμάτια κολοκυθάκια σε ένα σουβλάκι (αν χρησιμοποιείτε ξύλινα σουβλάκια βεβαιωθείτε ότι τα εμποτίζετε στο νερό για 30 λεπτά πριν από τη χρήση) τοποθετήστε τα σε ένα ρηχό μπολ.
Αρωματίστε τα με αλάτι και πιπέρι και ρίξτε το τσίλι και το μαϊντανό σε όλη την επιφάνεια μαζί με το χυμό απο ένα λεμόνι. Καλύψτε και βάλτε τα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.
Προθερμάνετε ένα τηγάνι γκριλ ή εξωτερική σχάρα σε μέτρια υψηλή θερμοκρασία. Ψήστε στη σχάρα τα σουβλάκια για περίπου 3 λεπτά σε κάθε πλευρά ή μέχρι να δείτε σημάδια σχάρας.
Καλή Όρεξη!