ΣΙΝΕΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

“Το τελευταίο γράμμα από τον εραστή σου”: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την νέα ταινία του Netflix

Η ταινία “Το τελευταίο γράμμα από τον εραστή σου” κυκλοφόρησε στο Netflix πριν λίγες μέρες και οι φανς του ρομάντσου την έχουν ήδη λατρέψει

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η δημοσιογράφος Έλι, ψάχνοντας στα αρχεία της εφημερίδας όπου εργάζεται, ανακαλύπτει το γράμμα κάποιου εραστή, γραμμένο το 1960. Στο γράμμα ο άντρας ζητάει από τη γυναίκα ν’ αφήσει το σύζυγό της και να τον ακολουθήσει. Η Έλι παγιδεύεται από τη γοητεία της ξεχασμένης ερωτικής ιστορίας. Ίσως επειδή ζει κι αυτή τη δική της ρομαντική ιστορία μ’ έναν παντρεμένο. Η Τζένιφερ μετά από ένα ατύχημα ανοίγει τα μάτια της σε κάποιο νοσοκομείο. Δεν θυμάται τίποτα – τον άντρα της, το φίλο της, ποια είναι. Όταν επιστρέφει σπίτι της, ανακαλύπτει ένα κρυμμένο γράμμα, κι ο εραστής για τον οποίο ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει τα πάντα, γυρίζει στη μνήμη της. Οι ιστορίες έρωτα, μοιχείας κι απώλειας της Έλι και της Τζένιφερ μπλέκονται σ’ ένα συγκινητικό μυθιστόρημα, διανθισμένο με πραγματικά ερωτικά γράμματα.

Όπως φαίνεται, η ταινία δεν είναι αμιγώς φανταστική, ούτε όμως και εντελώς αληθινή.

Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα JoJo Moyes. O Moyes είναι ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς της εποχής μας και είναι ευρύτερα γνωστός για την συνταρακτική του ιστορία “Me Before You,”, η οποία έγινε ταινία με πρωταγωνιστές την Emilia Clarke και τον Sam Clafin.

Ο JoJo Moyes, σε συνέντευξη του δήλωσε πως το βιβλίο ήταν προορισμένο να γίνει ταινία αρχικά πριν μια δεκατία: “ Ήταν μια μακριά περίοδος αναμονής μέχρι να μεταφερθεί η ιστορία από το χαρτί στην οθόνη. Τελικά όμως είχα την δυνατότητα να συμμετάσχω στην διαδικασία παραγωγής, πράγμα για το οποίο είμαι πραγματικά ευγνώμων”

 

πηγή:glance.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.