Τα Lego είναι πολύ διασκεδαστικά. Καθώς μεγαλώνουμε, μπορούν να γίνουν όσο απλά ή και όσο περίπλοκα θέλουμε εμείς να είναι. Ως παιδιά, υπάρχουν πολλές δεξιότητες που μαθαίνουμε απο τα Lego και καθώς μεγαλώνουμε, μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε όσον αφορά την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Προοπτικές – Η ικανότητα να βλέπουμε πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες είναι μια ποιότητα που είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την προοπτική ενός άλλου ατόμου κατά τη διάρκεια ενός επιχειρήματος. Είναι επίσης σημαντικό να βλέπουμε προβλήματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Λόγω της ευελιξίας του LEGO, ενθαρρύνει τους παίκτες να σκέφτονται έξω από το κουτί. Εάν ένας τρόπος δεν λειτουργεί τότε υπάρχει άλλος τρόπος δοκιμάσουμε. Έτσι λειτουργεί η ζωή.

Απαιτεί συγκέντρωση – Η αναβλητικότητα και οι περισπασμοί είναι δύο βασικά εμπόδια στη ζωή. Ο χρόνος περνάει αρκετά γρήγορα όταν πλησιάζει μια προθεσμία ή όταν διασκεδάζουμε. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πάντα ένα από τα δύο, επομένως, ο χρόνος περνά πάντα. Μόλις είμαστε λιγότερο αποσπασμένοι και πιο συγκεντρωμένοι, είναι πιο πιθανό να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας.

Δημιουργικότητα – Το παιχνίδι LEGO ενισχύει τη δημιουργικότητα με διάφορους τρόπους. Δεν έχει καθορισμένη δομή ή σωστή δομή, η απόφαση είναι εντελώς στα χέρια μας. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ελεύθεροι να φανταστούμε τεράστιες κατασκευές. Η δημιουργικότητα ανθίζει σε τέτοιες καταστάσεις.

Παραγωγική ώρα – Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να χαλαρώσουν, το LEGO μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε με παραγωγικό τρόπο. Επιπλέον, η παραγωγική φύση του παιχνιδιού μπορεί ακόμη και να ενθαρρύνει τον εγκέφαλό σας να απελευθερώσει σεροτονίνη, μια πραγματικά υπέροχη ορμόνη που σχετίζεται στενά με το αίσθημα της ευτυχίας.

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.