Υλικά:

  • Χάρτινο πιάτο
  • Τέμπερα ή νερομποργιά
  • Πινέλα
  • Ψαλίδι
  • Λευκή κόλλα
  • Πράγματα για να διακοσμήσετε το στέμμα σας με: κουμπιά, αυτοκόλλητα, πούλιες, πλαστικούς πολύτιμους λίθους, μικρές φούντες, μικρά τόξα, κορδέλες, σχήματα αφρού ή υφάσματος, κόλλα glitter κ.λπ.

Εκτέλεση:

Χρωματίστε το πιάτο. Ένα χρώμα – για ένα παραδοσιακό στέμμα, βάψτε την κάτω πλευρά του πιάτου με ένα μόνο χρώμα από τέμπερα ή νερομπογιά. Κίτρινο, χρυσό ή ασήμι είναι δημοφιλή χρώματα για ένα βασιλικό στέμμα. Μπορείτε επίσης να βάψετε το πιατάκι για να ταιριάζει με ένα θέμα (π.χ. κόκκινο για ένα στεφάνι του Αγίου Βαλεντίνου, ροζ ή γαλάζιο για ένα στέμμα πριγκίπισσας). Εάν θέλετε, βάψτε και την άλλη πλευρά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο χρώμα ή να επιλέξετε διαφορετική απόχρωση.

Διπλώστε το πιάτο στη μέση. Μόλις στεγνώσει το χρώμα, διπλώστε προσεκτικά το χαρτί σας στο μισό.

Κόψτε τρεις σχισμές. Οι τρεις γραμμές στην εικόνα δείχνουν πού πρέπει να κόψετε σχισμές για να διαιρέσετε το πιάτο σε 4 ίσες ενότητες. Σταματήστε να κόβετε κάθε σχισμή τουλάχιστον 4 εκατοστά από την άκρη του πιάτου.

Κάντε δύο ακόμη σχισμές. Ξεδιπλώστε το πιάτο. Κάντε τις δύο τελευταίες σχισμές κατά μήκος της πτυχής. Πρέπει τώρα να χωριστεί ομοιόμορφα σε 8 σφήνες.

Σηκώστε τις σχισμές. Σηκώστε προσεκτικά τις σφήνες για να μεταμορφώσετε το πιάτο σε στέμμα.

Διακοσμήστε το στέμμα. Διακοσμήστε το στέμμα σας με κόλλα glitter, αυτοκόλλητα, πλαστικούς πολύτιμους λίθους, πούλιες, κουμπιά, σχήματα από τσόχα ή ύφασμα, σχήματα αφρού ή χαρτιού, μικρές φούντες και διάφορα είδη διασκεδαστικών υλικών.

Καλή Μεταμφίεση!

Πηγή: firstpallette


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.