Είναι μια εξαιρετική δικαιολογία για να κλείσετε τηλεφωνικές συνομιλίες. Δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές είχα τηλεφωνικές κλήσεις από μάρκετινγκ ή εταιρείες τηλεφωνίας για «να δουν αν είμαι ευχαριστημένη με την υπηρεσία τους» και έχω χρησιμοποιήσει τη δικαιολογία «ω, το μικρό παιδί μου με φωνάζει, δεν μπορώ τώρα… αντίο ». Τέλεια!! Βλέπετε, δεν είμαι πολύ καλή στο να κόβω αυτούς τους ανθρώπους, απλά κάνουν τη δουλειά τους. Έτσι, χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία του μικρού παιδιού σημαίνει ότι δεν αισθάνομαι ένοχη και δεν προσβάλλονται.

Φέρεσαι σαν παιδί ξανά. Σοβαρά, αν πηγαίνατε μόνοι σας στο πάρκο, ανεβαίνατε στις κούνιες και στον εξοπλισμό της παιδικής χαράς και τρέχατε γύρω γύρω, οι άνθρωποι θα άρχιζαν να σας κάνουν κάποιες δύσκολες ερωτήσεις. Αλλά – πάρτε το μικρό παιδί σας και είναι εντάξει. Πάω και τρέχω σαν παιδί, σκαρφαλώνω και παίζω ξανά σαν παιδί και το μικρό παιδί μου πιστεύει ότι είναι ξεκαρδιστικό.

Μπορείτε να απελευθερώσετε την εσωτερική σας τέχνη, ανεξάρτητα από το πόσο άσχημη είναι. Το μικρό παιδί σας δεν πρόκειται να κρίνει το έργο τέχνης σας (εντάξει, ίσως καμία φορά), αλλά μπορείτε να καθίσετε και να σχεδιάσετε, να ζωγραφίσετε και να κάνετε ένα κολάζ μέχρι να ικανοποιηθούν οι καρδιές σας και να θεωρείται ψυχαγωγία για το μικρό παιδί σας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ταινίες της Disney που θέλετε. Μερικές από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι από τη Disney και μου αρέσει να έχω μια δικαιολογία για να κάθομαι μια τεμπέλικη Κυριακή με τον γιο μου, να μένω με τις πιτζάμες μου όλη μέρα και να παρακολουθώ ταινίες. Λατρεύει την προσοχή και λατρεύει τις αγκαλιές και σίγουρα δεν με κρίνει για το ότι δεν βουρτσίζω τα μαλλιά μου ή δεν φοράω μακιγιάζ. Το να έχετε ένα μικρό παιδί είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να εξηγήσετε γιατί γνωρίζετε όλες τις λέξεις στο Finding Nemo (απλά συνεχίστε να κολυμπάτε … απλώς συνεχίστε να κολυμπάτε…)

Μπορείτε να τα ντύσετε όπως θέλετε και δεν είναι αρκετά μεγάλα για να παραπονεθούν. Υπάρχουν μερικά πολύ χαριτωμένα ρούχα μικρών παιδιών και μου αρέσει να ντύνω τον γιο μου. Είτε πρόκειται για ένα απίστευτο σετ παντελόνι πουκάμισο, τζιν και μπότες ή ένα Batman σετάκι, με κάπα, μπορώ να επιλέξω τι φοράει και δεν έχει δουλέψει αρκετά για να διαμαρτυρηθεί ακόμη.

Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα παιχνίδια που θέλατε ως παιδί και τελικά να παίξετε μαζί τους. Ένα κλασικό παράδειγμα αυτού είναι όλοι οι μπαμπάδες εκεί έξω που αναλαμβάνουν τη συλλογή των γιων τους με Lego… οι μπαμπάδες φαίνονται πάντα πολύ περισσότερο στις δημιουργίες τους Lego από ό, τι τα παιδιά τους. Το έκανα σίγουρα και αυτό – αγοράσαμε ένα μικρό τραμπολίνο για τα Χριστούγεννα. Νομίζει ότι είναι διασκεδαστικό, αλλά το αγοράσαμε επειδή το θέλαμε. Το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες της Disney που αγοράζουμε, τα βιβλία που διαβάζουμε…


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.