Το ροζ είναι για τα κορίτσια και το μπλέ είναι για τα αγόρια. Όμως ένα κοριτσάκι μπορεί να φορέσει μπλέ και γαλάζιο χρώμα. Ένα αγοράκι δεν είναι σωστό να φορέσει ροζ.

Τα κορίτσια παίζουν με κούκλες.

Τα αγόρια δεν πρέπει να παίξουν με κούκλες.

Γιατί τα κορίτσια έχουν το μητρικό ένστικτο μέσα τους.

Τα αγόρια δεν έχουν το πατρικό ένστικτο.

Δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί οτι με το να παίξει ένα αγοράκι με κούκλες, μπορεί αργότερα να τον κάνει έναν πολύ καλό μπαμπά.

Τα κορίτσια μπορούν να παίζουν κομμωτήριο. Τα αγόρια δεν πρέπει. Οι καλύτεροι κομμωτές στον κόσμο παρόλα αυτά, είναι άντρες.

Τα κορίτσια μπορούν να παίζουν με κουζινικά. Τα αγόρια δεν πρέπει.Παρόλο που οι καλύτεροι σεφ στον κόσμο είναι άντρες.

Ένα κορίτσι μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί “αγοροκόριτσο¨εάν δεν της αρέσουν οι κούκλες και προτιμάει να αθλήματα και να παίζει με παιχνίδια τύπου Lego.

Ένα αγόρι θα κριθεί εάν δεν του αρέσουν τα αθλήματα, τα αυτοκινητάκια και τα υπόλοιπα “αγορίστικα” παιχνίδια.

Ας σταματήσουμε να πιέζουμε τα παιδιά μας και να τους βάζουμε απαγορευτικούς κανόνες ακόμα και στα παιχνίδια που θα παίξουν.

Ειδικά σε μικρές ηλικίες, ακόμα ανακαλύπτουν και η περιέργεια είναι εκείνη που τα παρακινεί.

Επίσης, καλό είναι να μπορέσει το παιδί μας να προσαρμόζεται.

Η κόρη μου λατρεύει τις Barbie. Έχουμε άπειρες. Μία μέρα ήρθε ένας συμμαθητής της να παίξουν. Το αγοράκι δεν παραπονέθηκε για τα “κοριτσίστικα” παιχνίδια.

Πήρε το ασθενοφόρο της Barbie και το ελικόπτερο και έπαιξε το ρόλο του γιατρού με τον Ken γαι κούκλα.

Και να σας πω κάτι; Δεν έπαθε τίποτα! ίσα ίσα που πάιξανε μία χαρά, και βρήκε έναν τρόπο να φέρει ένα “κοριτσίστικο” παιχνίδι στα μέτρα του και να περάσει υπέροχα!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.