Ο Χομ είναι ο τελευταίος του είδους του.

Είναι ένα ήρεμο πλάσμα.

Δεν ξέρω ακριβώς τι είδους.

Κανείς δε γνωρίζει την ύπαρξή του.

Μόνο εγώ.

Όταν ένα αγόρι ναυαγεί σ’ ένα έρημο νησί, είναι βέβαιο πως είναι μόνο του. Υπάρχει όμως και κάποιος άλλος που ζει εκεί, ο Χομ. Ένα ειρηνικό πλάσμα που έχει χάσει την οικογένειά του.

Οι δυο τους συνυπάρχουν στο νησί, μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο και σύντομα γίνονται οι καλύτεροι φίλοι.

Όταν ένα πλοίο διάσωσης εμφανίζεται στον ορίζοντα, το αγόρι θα χρειαστεί να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Γνωρίστε τον Χομ, τον τελευταίο του είδους του, σε μια αξέχαστη εικονογραφημένη ιστορία για την απρόβλεπτη σχέση μεταξύ δύο φίλων που μοιράζονται μια κοινή εμπειρία.

Μια απόδειξη ότι οι μεγάλες φιλίες μπορούν να υπερπηδήσουν οποιαδήποτε εμπόδια, γλωσσικά ή πολιτισμικά, αλλά και ότι οι φίλοι μας μπορεί να είναι εξίσου σημαντικοί με την οικογένειά μας.

Λίγα λόγια για τους δημιουργούς

Η Jeanne Willis είναι βραβευμένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Έχει γράψει περισσότερα από 150 βιβλία (εικονογραφημένα, προσχολικά, εφηβικά και ποίηση) που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο.

Ο Paddy Donnelly είναι Ιρλανδός εικονογράφος που ζει στο Βέλγιο. Έχει περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας ως εικονογράφος και designer.

Ηλικίες: 3+

Εκδόσεις Ίκαρος


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.