Τα παιδιά που συνήθως γκρινιάζουν χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο, πολλές φορές απλά νιώθουν ανασφάλεια είτε για κάτι που έγινε στο σχολείο, είτε επειδή τα επιπλήξατε για κάτι. Καμιά φορά, όταν έχουν αυτή τη συμπεριφορά, απλά θέλουν να κλάψουν και να ξεσπάσουν.

Τα παιδιά που δεν σας σέβονται και σας βγάζουν γλώσσα ή προσπαθούν να σας επιβληθούν, δεν αισθάνονται αρκετά κοντά σε εσάς.

Τα παιδιά που θέλουν να το παίζουν “αρχηγοί” και είναι απαιτητικά σε γενικές γραμμές, συνήθως δεν είναι καλλυμένες οι ανάγκες τους σε άλλους τομείς (π.χ. συμβαίνει συχνά όταν οι γονείς εργάζονται απο το πρωί μέχρι το βράδυ και πολλές φορές δεν προλαβαίνουν να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους).

Τα παιδιά που δεν ακούνε αυτά που τους λέτε, αισθάνονται οτι και εσείς δεν τα ακούτε όταν σας λένε κάτι που τους απασχολεί ή όταν ζητάνε κάτι.

Τα παιδιά που επαναστατούν και γενικά έχουν αρνητική συμπεριφορά, συνήθως θέλουν να αποκτήσουν κάποιον έλεγχο. Συμβαίνει συχνά σε παιδιά που είναι καταπιεσμένα και έχουν πολύ αυστηρούς γονείς.

Τα παιδιά που ανταγωνίζονται τα αδέρφια τους, αισθάνονται παραμελημένα απο τους γονείς τους (παρόλο που σε πολλές περιπτώσεις αυτό δεν ισχύει) και αισθάνονται την ανάγκη επιβράβευσης και επιβεβαίωσης.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.