Μερικές φορές υπάρχουν απροσδόκητες εκπλήξεις στα καροτσάκια του Σούπερ Μάρκετ.

Οι αποδείξεις συνήθως πετιούνται μέσα, ή ίσως υπάρχει ένα πορτοφόλι ξεχασμένο ή ένα προϊόν που ο προηγούμενος αγοραστής ξέχασε να αφαιρέσει. Όλα αυτά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που βρήκε αυτός ο αγοραστής στο Lages της Βραζιλίας. Υπήρχε ένα ξεχασμένο παιδί στο καροτσάκι.

Ο πελάτης του Σούπερ Μάρκετ σοκαρίστηκε όταν βρήκε ένα 3χρονο αγόρι να κάθεται μόνο του στο παιδικό κάθισμα του καροτσιού. Οι γονείς του δεν ήταν πουθενά. Αυτός και μερικοί άλλοι ντόπιοι ήρθαν σε επαφή με την αστυνομία, καθώς και τους υπαλλήλους security του σούπερ μάρκετ.

Ευτυχώς η περιπέτεια του μικρού αγοριού είχε αίσιο τέλος, καθώς όταν έφτασε η αστυνομία, οι γονείς είχαν ήδη επιστρέψει για να βρουν τον γιο τους. Είπαν στις αρχές ότι αφού έφυγαν από το σούπερ μάρκετ, φόρτωσαν τα ψώνια τους στο αυτοκίνητο αλλά ξέχασαν το μωρό. Οδήγησαν χωρίς αυτόν, αλλά έσπευσαν πίσω πανικόβλτοι μόλις συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν εκεί.

Αν και οι γονείς πανικοβλήθηκαν, το ξεχασμένο παιδί παρέμεινε ήρεμο καθ ‘όλη τη διάρκεια της εμπειρίας του. Χαμογέλασε στο βίντεο που τον πήρε ένας από τους ανθρώπους. Οι αστυνομικοί δεν πίεσαν το θέμα, αποφασίζοντας ότι οι γονείς υπέφεραν αρκετά από το λάθος που έκαναν.

Οι γονείς που ξεχνούν τα παιδιά τους, δυστυχώς δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει. Δεν είναι ασυνήθιστο τις πολυάσχολες μέρες να ξεχάσετε να πάρετε ένα παιδί από το σχολείο ή να θυμηθείτε να το πάρετε στην προπόνηση ποδοσφαίρου λίγο πιο αργά.

Ωστόσο, αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται κυρίως στα μέσα ενημέρωσης μόνο όταν οδηγεί σε τραγωδία. Και αυτό συμβαίνει συνήθως όταν οι άνθρωποι ξεχνούν ένα μωρό στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου.

Περίπου 50 παιδιά πέθαναν από θερμοπληξία στα αυτοκίνητα το 2019. Αυτοί οι θάνατοι είναι τυχαίοι και εξαιρετικά τραγικοί. Είναι δύσκολο για ορισμένους να καταλάβουν πώς ένας γενικά στοργικός και προσεκτικός γονέας θα μπορούσε να ξεχάσει το μωρό τους στο αυτοκίνητο.

Πηγή: secretlifeofmom.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.