Πόσες φορές την ημέρα βλέπετε Πέππα; Σίγουρα παραπάνω από μία! Γιατί όμως τα νήπια την αγαπούν τόσο πολύ; Ας δούμε μαζί τους λόγους…

Το σπίτι της:

Ζεί με τους γονείς της και τον αδερφό της πάνω σε ένα λόφο. Σε ένα απλό σπίτι, που μοιάζει πάρα πολύ με αυτά που ζωγραφίζουν τα παιδάκια. Αυτό τους δημιουργεί μία αίσθηση οικειότητας.

Οι καθημερινές της περιπέτειες:

Η Πέππα και ο αδερφός της ο Τζώρτζ, μέσα στα πέντε λεπτά που διαρκεί το κάθε επεισόδιο, ανακαλύπτουν τον κόσμο. Πέρα απο ελάχιστα επεισόδια, τα περισσότερα είναι πράγματα που κάνουν και τα δικά μας παιδιά. Απ’ το να φτιάχνουν ένα κείκ με τη μαμά, να παίζουν ποδόσφαιρο με τον μπαμπά, και να επισκέπτονται τους παππούδες τους. Περιπέτειες πολύ απλές, που το παιδί μπορεί εύκολα να ταυτιστεί.

Οι νερόλακοι:

Η οικογένεια της Πέππα λατρεύει τους νερόλακους. Είναι κάτι που κάνει μαζί με όλη της την οικογένεια, και τους ενώνει. Όποια και εάν είναι λοιπόν η καθημερινότητά τους, τρέχουν όλοι μαζί να χοροπηδήσουν μέσα στους νερόλακους.

Τα χρώματα:

Τα χρώματα είναι απλά, και “καθαρά”. Δεν κουράζουν γιατί δε είναι έντονα και με πολλές αποχρώσεις. Είναι εύκολο λοιπόν να το παρακολουθήσουν μικές ηλικίες χωρίς να κουράζονται.

Η διάρκεια και η απλότητα:

Κάθε επεισόδιο διαρκεί περίπου 5 λεπτά. Μπορεί να το παρακολουθήσει ένα παιδάκι πολύ μικρό σε ηλικία, χωρίς να παιδευτεί να κατανοήσει την ιστορία, που πάντα είναι απλή.

Οι υπόλοιποι χαρακτήρες:

Οι υπόλοιποι χαρακτήρες που ζούν στην πόλη, είναι διάφορα ζωάκια, απο λύκους και αλεπούδες, μέχρι και πρόβατα. Όλα τα παιδάκια αγαπάνε τα ζώα, και με την Πέππα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πολλά!

Δεν ξέρω για εσάς, εμείς πάντως είμαστε fans!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.