ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΗΠΙΟ 2-5

Βρεφονηπιακός Σταθμός έγραψε σημείωμα στην κοιλιά του παιδιού με Μαρκαδόρο

Η φροντίδα των παιδιών είναι προφανώς ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για κάθε γονέα. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα μωρά μας γιατί τα αγαπάμε όσο τίποτα.

Το να βρεις έναν άνθρωπο που να τον εμπιστεύεσαι για να προσέχει το παιδί σου, είναι δύσκολο, και πολλές φορές εξαιρετικά ακριβό. Ειδικά σε περιπτώσεις που είναι ένας μόνο γονέας, αυτό μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι γονείς, αφήνουν τα παιδιά τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς απο την ηλικία των 8 μηνών. Η επιλογή βρεφονηπιακού είναι επίσης κάτι που οι γονείς προσέχουν πάρα πολύ. Αλλά για μια νεαρή μητέρα από τη Φλόριντα, φαίνεται ότι η επιλογή του βρεφονηπιακού σταθμού θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.

Το να αφήσεις το πολύτιμο μικρό ανθρωπάκι σου υπό την επίβλεψη άλλων, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, ειδικά για μια νέα και ανύπαντρη μητέρα. Και για την Heather Chisum, έγινε ιδιαίτερα δύσκολο όταν η δασκάλα αποφάσισε να της αφήσει μια εξαιρετικά προσβήτικό μήνυμα…στην κοιλιά του γιού της!

Η δασκάλα του παιδιού πίστευε ότι θα ήταν ένας αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας με τη νεαρή μητέρα γράφοντας “Δεν έχω πάνες” στο γυμνό δέρμα του παιδιού. Με ανεξίτιλο μαρκαδόρο. Όλο αυτό, επειδή είχε χάσει ένα σημείωμα από το σχολείο, δηλώνοντας ότι είχαν τελειώσει οι πάνες του γιού της και ότι θα χρειαζόταν να πάει καινούργιες το συντομότερο δυνατό.

“Το τρίβω με πολύ ώρα δεν βγαίνει”, έγραψε η νεαρή μητέρα στον προσωπικό της λογαριασμό. Συνέχισε λέγοντας ότι ήθελε να πάνε στην παραλία για να παίξει ο μικρός στην άμμο, αλλά δεν μπορεί λόγω του σημειώματος στο στομαχάκι του. “Χρειάζομαι απόψεις. Έχω άδικο να με εξαγριώνει όλο αυτό; Ή αντιδρώ υπερβολικά; Χρειάζομαι πραγματικά τις απόψεις σας παιδιά, γιατί πρόκειται να πάω στον βρεφονηπιακό αύριο το πρωί και να τους πω δυο λογάκια…”

Πρόσθεσε ότι οι δασκάλες αφήνουν μια καθημερινή αναφορά στο τετράδιο επικοινωνίας τους κάθε μέρα, όταν παραλαμβάνει και τα δύο της παιδιά απο το σταθμό. Αυτές οι σημειώσεις συνήθως περιγράφουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά των παιδιών εκείνη την ημέρα, και εάν άλλαξαν πάνα. Έγραφαν επίσης εάν χρειάζονται ή όχι περισσότερες πάνες ή μαντηλάκια.

Συνέχισε να λέει ότι είναι ανύπαντρη μητέρα, με εργασία πλήρους απασχόλησης και δύο πολύ μικρά παιδιά. Η Χέδερ βλέπει κάποιες από τις δασκάλες όταν πηγαίνει το μεσημέρι να πάρει τα παιδιά από το σχολείο, και υποστηρίζει ότι θα μπορούσαν να της είχαν πει, “Γεια Χέδερ, ο γιος σου δεν έχει πάνες”.

Μετά από ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης προς την νεαρή μητέρα στα social media, λέγοντας ότι αυτό το είδος συμπεριφοράς είναι απαράδεκτο, η ανάρτηση έγινε viral και αναφέρθηκε στις τοπικές ειδήσεις. Έτσι το σχολείο ανέλαβε δράση.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου, λυπάται πάρα πολύ για οποιαδήποτε ταλαιπωρία μπορεί να έχει προκαλέσει αυτή η κατάσταση, σε οποιονδήποτε εμπλέκεται ή τα μέλη της οικογένειάς τους.

Αναγνωρίζουν ότι υπήρξε παραβίαση της επαγγελματικής δεοντολογίας από την πλευρά του δασκάλου, και λαμβάνουν σημαντικά μέτρα για να διασφαλιστεί ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ξανά.

Πηγή: secretlifeofmom.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.