Μια γυναίκα απο το Άρκανσας, καταγγέλει την αεροπορική εταιρία Spirit Airlines πως έδιωξε την ίδια, τον γιο της και τον άντρα της την Δευτέρα, αφού ο 4χρονος γιός της, ο οποίος πάσχει απο βαριά μορφή αυτισμού, αρνούνταν να φορέσει μάσκα.

Η Callie Kimball δήλωσε στο κανάλι KTVH- TV, ότι ο μικρός Carter Kimball “είχε βεβαίωση από τον γιατρό του, που ξεκαθάριζε πως το παιδί δεν μπορεί να φορέσει μάσκα, καθώς κάθε φορά που έχει χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο, το παιδί κρατάει την αναπνοή του ή αρχίζει να ουρλιάζει και να χτυπιέται, με αποτέλεσμα να υπάρχει φόβος αυτοτραυματισμού”

H Callie είπε πως αυτή και η οικογένειά της είχαν ταξιδέψει με την ίδια εταιρία πριν τρεις μέρες, αφού είχαν πάει να επισκεφτούν την μητέρα της στο Λας Βέγκας, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Αλλά στην επιστροφή, δεν τους επέτρεψαν να παραμείνουν στο αεροπλάνο, αν και ο σύζυγός της παρουσίασε το χαρτί βεβαίωσης ιατρικής κατάστασης στο πλήρωμα του αεροσκάφους.

“Τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, συνήθως παθαίνουν εμμονή με ένα συγκεκριμένο πράγμα. Αυτήν την περίοδο, ο μικρός μας έχει εμμονή με τα αεροπλάνα. Έτσι καθόταν ήσυχα, στο κάθισμά του και κοιτούσε έξω απο το παράθυρο. Και ήρθε μια κυρία ξαφνικά και μας είπε πως πρέπει να αποβιβαστούμε. Επομένως ξαφνικά βρισκόμαστε εκτός πτήσης, με τις αποσκευές μας χαμένες και το παιδί να έχει πάθει παροξυσμό”, δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

H οικογένεια τελικά επέστρεψε στο σπίτι της με άλλη εταιρία, που δέχτηκε την ιατρική βεβαίωση, ενώ η Spirit Airlines δήλωσε πως η πολιτική της δεν περιλαμβάνει ιατρικές εξαιρέσεις, ανεξάρτητα από την διάγνωση

Πηγή: cbsnews.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.