Το λάδι καρύδας διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών βαθιά στα θυλάκια της.

Το λάδι καρύδας προάγει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής καταπολέμηση προβλημάτων όπως τσιμπήματα εντόμων, ψείρες και πιτυρίδα.

Το λάδι καρύδας ενυδατώνει τα ξηρά μαλλιά.

Το λάδι καρύδας προσθέτει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά.

Το λάδι καρύδας αποτρέπει το σπάσιμο των μαλλιών και τα σπασμένα άκρα, συμβάλλοντας στο μήκος των μαλλιών.

Το λάδι καρύδας επιβραδύνει την τριχόπτωση.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε για μέγιστα αποτελέσματα: Το λάδι καρύδας πρέπει να εφαρμόζεται πάνω στο τριχωτό της κεφαλής και στα υπόλοιπα μαλλιά. Τότε πρέπει να το χτενίζετε, ώστε να φτάσει σε κάθε σκέλος. Επιπλέον, συνιστάται να ζεσταθεί το λάδι πριν από την εφαρμογή, να το κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, να το αφήσετε όλη τη νύχτα και να το ξεπλύνετε το πρωί με σαμπουάν.

Λάδι καρύδας για ανάπτυξη μαλλιών: Οι άξονες μαλλιών γεμίζουν και δίνει ένα αποτέλεσμα με περισσότερο όγκο Τα μαλλιά σας φαίνονται πιο πυκνά και γεμάτα.

Πρόληψη κόπωσης: Τα μαλλιά καταστρέφονται από πρήξιμο και συρρίκνωση ινών, λόγω της κατακράτησης και απορρόφησης του νερού. Μια τέτοια «υγρή κόπωση» αποτρέπεται από λάδι καρύδας, το οποίο προστατεύει τα μαλλιά από πιθανές βλάβες.

Μειώνει την απώλεια πρωτεϊνών: Γνωρίζετε ότι τα μαλλιά μας είναι ολική πρωτεϊνική σύνθεση; Έτσι, η απώλεια πρωτεϊνών από τα μαλλιά καταλήγει σε αδύναμα και ανθυγιεινά μαλλιά. Η θεραπεία με λάδι καρύδας μειώνει σημαντικά αυτήν την απώλεια πρωτεΐνης είτε από τα κατεστραμμένα είτε από τα κατεστραμμένα μαλλιά. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι είναι το μόνο λάδι που παρέχει τέτοια μείωση.

Ενυδατώνει Εσωτερικά: Το λάδι καρύδας διατηρεί την υγρασία, πράγμα τόσο απαραίτητο για καλά ενυδατωμένα και δυνατά μαλλιά. Αυτό διατηρεί τα μαλλιά λαμπερά και μεταξένια. Το λάδι καρύδας ενυδατώνει επίσης τα μαλλιά από μέσα, προστατεύοντάς το από θερμότητα.

Αντιβακτηριακές ιδιότητες: Επιπλέον, το λάδι καρύδας έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και θρεπτικά συστατικά, υπεύθυνα για την ιδανική προστασία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής από βακτηρίδια / πρωτόζωα / ιογενείς λοιμώξεις. Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν λάδι καρύδας μπορούν να σταματήσουν να γκριζάρουν και να διατηρούν τα σκούρα μαλλιά τους ακόμη και όταν είναι γιαγιάδες!

Δοκιμάστε το λοιπόν! Το λάδι καρύδας είναι πραγματικά Μαγικό!!

Πηγή: Lucy Bee.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.