ΟΜΟΡΦΙΑ

Μπάνιο Κλεοπάτρας: Μέλι & Γάλα για βαθιά ενυδάτωση σώματος

Το ξέρεις οτι το θές. Το ξέρεις οτι το χρειάζεσαι. Ορισμένες φορές, το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου είναι μια βασιλική περιποίηση σώματος!

Θα χρειαστείς:

2 λίτρα γάλα πλήρες

250ml κρέμα γάλακτος

1/2 κιλό μέλι

1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες

20 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου

20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Γεμίζουμε σιγά – σιγά μια μπανιέρα με ζεστό νερό και ταυτόχρονα διαλύουμε τα υλικά ώστε να ομογενοποιηθούν. Κατόπιν βυθιζόμαστε για 15 – 20 λεπτά, φροντίζοντας κατά τη διάρκεια να κάνουμε και ένα απαλό μασάζ σε όλο το σώμα και το πρόσωπο.

Μετά τα 20 λεπτά, σηκωθείτε και ξεπλυθείτε με χλιαρό και όχι ζεστό νερό, διότι μόνο έτσι δεν θα διαλυθεί από το δέρμα σας τη λεπτή μεμβράνη που θα σχηματιστεί. Έτσι θα δώσετε την ευκαιρία στα ενεργά συστατικά να διεισδύσουν όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Το γάλα, το γιαούρτι και η κρέμα γάλακτος δίνουν στο μείγμα μια γερή δόση από γαλακτικό οξύ και ένζυμα, τα οποία δίνουν μια απαράμιλλη λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ το μέλι, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και μαλακτικά συστατικά, λειαίνει, καθαρίζει και δρα σαν μαλακτικό . Τέλος, τα αιθέρια έλαια αρωματίζουν ευχάριστα και προσφέρουν μια αίσθηση χαλάρωσης, απαραίτητη για τη διείσδυση των θρεπτικών συστατικών.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.