Η ηθοποιός Demi Moore πυροδότησε φήμες ότι υποβλήθηκε σε πλαστική χειρουργική μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Η Ντέμι Μουρ, 58 ετών, άνοιξε την παράσταση για τον οίκο Fendi την Τετάρτη με ένα εκπληκτικό μεταξωτό κοστούμι και σκουλαρίκια – αλλά στους θαυμαστές φάνηκε ότι η ηθοποιός της ταινίας “Αόρατος Εραστής” κάτι είχε αλλάξει στην εμφάνισή της, σημειώνοντας ότι το πρόσωπό της φαινόταν “διαφορετικό”.

Λίγο μετά την εμφάνιση της πασαρέλας, το Twitter κατακλύστηκε από ερωτήσεις από θαυμαστές θαυμαστές που δήλωσαν ότι η 58χρονος φαινόταν “αγνώριστη” σε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

«Η εμφάνιση της Demi Moore στο Παρίσι και δεν μοιάζει καν με τη Demi Moore», έγραψε ο χρήστης του Twitter Mike Sington.

Άλλοι επεσήμαναν τη «δραστική διαφορά» στο πρόσωπο της Demi Moore, μοιράζοντας φωτογραφίες από τα προηγούμενα χρόνια σε συνδυασμό με φωτογραφίες από την εκδήλωση Fendi στο Παρίσι.

Ένα τμήμα του Διαδικτύου ήταν κρίσιμο, γράφοντας ότι η ηθοποιός είχε γίνει “Επιτομή του γιατί να μην κάνει πλαστική χειρουργική επέμβαση” και ότι “φαινόταν πολύ πιο όμορφη μόλις πριν από ένα χρόνο.”

Η Demi Moore έχει από καιρό αντιμετωπίσει φήμες για πλαστική χειρουργική. Σύμφωνα με την Daily Mail, αντιμετώπισε τις φήμες πριν από μια δεκαετία αφού αντιμετώπισε έλεγχο σχετικά με φερόμενες δαπάνες χιλιάδων δολαρίων για πλαστική χειρουργική.

«Έχω κάνει κάτι, αλλά δεν είναι στο πρόσωπό μου», είπε στο περιοδικό Elle το 2010, προσθέτοντας ότι η συνεχής εικασία για την εμφάνισή της την ενόχλησε.

Προφανώς τα πράγματα δείχνουν οτι το 2021 αυτό έχει αλλάξει…

Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να αλλάξει την εμφάνισή του όπως θέλει έτσι ώστε να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό του.

Άλλοι αλλάζουν χρώμα στα μαλλιά και άλλοι υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις…

Πηγή: Daily Mail


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.