Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την ταλαντούχα Πέγκυ Χρονοπούλου (και αγαπημένη φίλη) και να μας μιλήσει για την εξαιρετική δουλειά της, η οποία είναι να δίνει νέα ζωή σε παλιά έπιπλα και αντικείμενα.

Ας δούμε μαζί τι μας είπε:

Με λένε Πέγκυ Χρονοπούλου, απόφοιτος αρχιτεκτονικής εσωτερικών χωρων και σκηνογραφίας της σχολής ΒΑΚΑΛΟ. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα με το στήσιμο βιτρίνας σε επαγγελματικούς και εκθεσιακούς χώρους σε Ελλάδα και Γερμανία.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια από το πάθος μου για το παρελθόν. Αν παραφράσω μια φάση του Ruskin “η μεγαλύτερη αξία ενός αντικειμένου είναι η παλαιότητα του που είναι μοναδική και αναντικατάστατη”.

Παρακολούθησα σεμινάρια αναπαλαίωσης και decoupage σε όλες τις επιφάνειες. Έμπνευση μου είναι όταν η ανατολή συναντά την δύση και η Ιταλική αναγέννηση ερωτοτροπεί με τον ρομαντισμο.

Παρόλα αυτά δεν μου αρέσει απλά ο όρος αναπαλαίωση ο οποίος έχει συζητηθεί τόσο στον κόσμο της τέχνης.

Μου αρέσει η μίξη του νέου και του παλιού, όταν το παρελθόν συναντά μελαγχολικά το παρών. Κάπως έτσι γεννήθηκε το “The Nold” (NewOld).

Μπορούμε να δώσουμε πνοή στο παλιό αγαπημένο σας αντικείμενο, να αναγγενήσουμε το σκονισμένο έπιπλο της αγαπημένης μας γιαγιάς.

Μπορούμε όμως να δώσουμε και λίγη φινέτσα και χαρακτήρα στα σύγχρονα “αποστειρωμένα” αντικείμενα που μας περιβάλλουν.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικά αντικείμενα που θα σας συντροφεύουν στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής σας, από εναν λαμπερό γάμο, μια παραμυθένια βάφτιση και για όλη σας την ζωή.

Από το ζεστό ξύλο μέχρι το ψυχρό μέταλο και το αδιάκριτο γυαλί, τα όρια μας είναι τα όρια της δική σας φαντασίας…

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram @the_nold_


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.