Τα αδέλφια μπορούν να είναι αγαπημένοι φίλοι ή ορκισμένοι εχθροί παρά το ότι μοιράζονται το ίδιο DNA. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα αδέλφια μισούν το ένα το άλλο. Το αντίθετο στις περισσότερες περιπτώσεις. Παρακάτω, είναι μία λίστα απο λόγους που μπορεί να μην τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους δύο ή περισσότερα αδέρφια.

Διαφορά Ηλικίας: Οι περισσότεροι από εμάς δεν συμβαδίζουν με τα αδέλφια μας λόγω της διαφοράς ηλικίας μεταξύ μας. Εάν η διαφορά είναι μεγάλη, οι νεότεροι τείνουν να αισθάνονται ότι μένουν εκτός, αυτό προκαλεί παρεξηγήσεις και συνεχής προστριβές.

Ευνοιοκρατία: Αυτό προκαλεί πολλή ένταση και πολλές διαφωνίες, ειδικά όταν οι γονείς αντιμετωπίζουν ένα παιδί ως το αγαπημένο. Τα υπόλοιπα αδέρφια αισθάνονται ανυπόφορα και μπορεί να προκαλέσει μίσος προκαλώντας αντιπαλότητα μεταξύ των αδελφών.

Δεν μπορείτε να τους μιλήσετε: Εάν δεν μπορείτε να μιλήσετε με τον αδερφό σας χωρίς να αισθανθείτε οτι σας κρίνει ή οτι σας υποτιμάει, κάτι λείπει.

Σύμπλεγμα Ανωτερότητας: Αυτό ισχύει συνήθως για τα μεγαλύτερα αδέλφια που γεννιούνται ως φυσικοί ηγέτες. Τείνουν να αντιμετωπίζουν τα μικρότερα αδέλφια διαφορετικά και όταν μεγαλώνουν συμπεριφέρονται σαν τους γονείς. Αισθάνονται την ανάγκη επιβολής κανόνων και τρόπων στους νεότερους αδελφούς και αδελφές τους.

Προσπάθεια καταστροφής της σχέσεις σας με άλλα μέλη της οικογένειας: Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο τα αδέλφια δεν ταιριάζουν. Όταν ο αδελφός σας αρχίζει να προκαλεί δράμα και ένταση προσπαθώντας να έρθετε ανάμεσα σε εσάς και τους γονείς σας ή άλλα μέλη της οικογένειας, τότε ήρθε η ώρα να διακόψετε τους δεσμούς.

Διαφορά στην Προσωπικότητα: Όλοι έχουμε διαφορετικές προσωπικότητες και αυτό θα μπορούσε να είναι ο λόγος της έντασης. Εάν, για παράδειγμα, έχετε διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανόητες μικροσκοπικές μάχες και αβάσιμους ισχυρισμούς.

Είστε πάντα Ανταγωνιστικοί: Τα αδέλφια δεν ταιριάζουν επίσης επειδή ανταγωνίζονται για την αγάπη, την προσοχή και την έγκριση των γονιών τους. Προσπαθούν τόσο σκληρά για να ευχαριστήσουν την οικογένειά τους και να τους κάνουν υπερήφανους με οποιοδήποτε κόστος, αρκεί να νικήσουν τον αδερφό ή την αδερφή τους. Ο διαγωνισμός είναι σκληρός και σκληρός χωρίς πραγματικούς νικητές.

Είναι Εγωιστές: Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα αδέλφια δεν συμβαδίζουν. Υπάρχει πάντα ένας αδελφός που δεν αναλαμβάνει όταν υπάρχει ανάγκη παρά το ότι είναι σε θέση να βοηθήσει Δημιουργεί εχθρότητα και πικρία ειδικά όταν τους το λένε.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.