Απο τη μαμά τεσσάρων αγοριών Mikhala Albertson.

Τα αγόρια έρχονται με πολλά εργαλεία. Πολλά. Ρακέτες και μπάλες και γάντια και παπούτσια μπάσκετ και τσάντες και μπουκάλια νερό και στολές για κάθε άθλημα σε κάθε δυνατό μέγεθος. Δώστε ό, τι μπορείτε όταν τους μικραίνει ή χρησιμοποιήστε το για το μικρότερο παιδί. Βρείτε ένα μέρος για να τα συγκεντρώσετε όλα. Τα παπούτσια πρέπει να αποθηκεύονται στο γκαράζ για να σώσουν όλους από τη μυρωδιά.

Τα μικρά αγόρια είναι ενεργά. Σοβαρολογώ. Τρέξιμο, άλματα, πάλη, οχυρά, μαξιλάρια, αναρρίχηση για να φτάσει σε οτιδήποτε σε οποιοδήποτε επίπεδο, ρόδες πριν από το κρεβάτι, παιχνίδια μπάσκετ στο σαλόνι, στον επάνω όροφο «club μάχης». Είναι πάντα μα πάντα κινούμενοι. Όσο περισσότερα αγόρια έχετε τόσο χειρότερο θα είναι αυτό. Προσθέστε μερικά γειτονάκια και επικρατεί μια τρέλα στο σπίτι σας.

Οι τραυματισμοί είναι στάνταρ. Ένα σπασμένο πόδι, ένα σπασμένο χέρι, ένα στραμπούληγμα, σπασμένο δόντι, ράμματα και πολλές άλλες ακτινογραφίες ψευδούς συναγερμού. Συνηθίστε στο αίμα. Μείνε ψύχραιμη.

Το κάθισμα τουαλέτας δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Διδάξτε τα αγόρια να καθαρίσουν τις τουαλέτες και να ορίσετε ένα μπάνιο σε κάθε ένα. Ένα νέο κάθισμα τουαλέτας κοστίζει λίγο. Αλλάζετε τα καθίσματα τουαλέτας μία φορά το χρόνο και θα μοιάζει με μια ολόκληρη ανακαίνιση μπάνιου. Θα σας αλλάξει τη ζωή!

Το να βγάλετε την πάνα είναι μπελάς. Νομίζετε ότι έχετε μια μέθοδο. Ίσως έχετε πείσει τον εαυτό σας ότι είστε κάποιος γκουρού εκπαίδευσης τουαλέτας και δίνετε συμβουλές σε άλλους. Αλλά πιστέψτε με, κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Αυτό το νούμερο τέσσερα μπορεί να είναι απλώς μια ταπεινή εμπειρία. Μειώστε τις προσδοκίες σας.

Συνηθίστε τα βρώμικα πράγματα. Τα αγόρια αγαπούν τα ζωύφια και τα σαλιγκάρια και θέλουν να κρατούν τις αράχνες σε ένα βάζο. Θα σκουπίσουν τις μύξες σε οποιαδήποτε διαθέσιμη επιφάνεια. Και θα εκπλαγείτε όταν βρείτε μύξες που έχουν πάει στην οροφή του καθιστικού !! Όλα καθαρίζονται. Κρατήστε ένα κουτί χαρτομάντηλα στο σαλόνι. Προσπαθήστε να ενδιαφέρεστε για το γιγαντιαίο βάζο σαλιγκαριών που χρησιμεύει ως το κεντρικό κομμάτι του δείπνου.

Τα αγόρια είναι θορυβώδη. Φωνάζοντας και γελώντας, μπάλες που αναπηδούν στο σπίτι και τυχαίους ήχους σπασίματος και «Μαμά κοίτα!» και φυσικά να προσπαθεί να τρομάξει ο ένας τον άλλον σε κάθε γωνία του σπιτιού. Τελικά, το συνηθίζετε. Ή χάνετε μέρος της ακοής σας. Ίσως σκεφτείτε να επενδύσετε σε ωτοασπίδες.

Τα αγόρια μπορεί να γίνουν ενοχλητικά. Είναι απλά. Τα μικρά αγόρια πιστεύουν ότι οι λέξεις πουλί και κακά και πισινό είναι οτι πιο αστείο υπάρχει. Και τα μεγαλύτερα αγόρια λατρεύουν να βλέπουν περίεργα βίντεο ή να κάνουν σπιτικές ταινίες LEGO με τουαλέτες και καφέ Play-Doh ή να αρχίζουν να χρησιμοποιούν κακές λέξεις. Προσπάθησε να θυμηθεις . . . είναι απλώς μια λέξη. Δεν μπορώ καν να αρχίσω να περιγράφω όλους τους ενοχλητικούς ήχους. Προσπαθήστε να τους διδάξετε ότι υπάρχουν κάποια μέρη όπου αυτή η συμπεριφορά δεν επιτρέπεται όπως το σχολείο και η εκκλησία και ίσως στο σπίτι ενός φίλου ή στο μανάβικο. Αλλά στο σπίτι προσπαθήστε να τους αφήνετε. Είναι μικρά αγόρια άλλωστε!

Το πλυντήριο θα σας κατακλύσει! Απλά βάλτε ένα πλυντήριο κάθε μέρα. Δεν υπάρχει απολύτως χρόνος για οποιοδήποτε ρούχο που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Δεν έχει κανείς χρόνο για αυτό !!

Τα αγόρια τρώνε πολύ. Δεν μπορώ να περιγράψω επαρκώς την ποσότητα τροφής που καταναλώνουν τα αγόρια. Τις μέρες του σουπερ μάρκετ το μισό φαγητό θα φύγει πριν φτάσει ακόμη και στα ράφια του ντουλαπιού. Μαγειρεύετε πραγματικά γεύματα περίπου τρεις ημέρες την εβδομάδα. Οι άλλες μέρες στοχεύουν σε εύκολα και φθηνά γεύματα. Συνεχίστε να τους ενθαρρύνετε να δοκιμάσουν νέες γεύσεις. Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο, αυτά τα αγόρια απλά πρέπει να τρώνε!

Οι μάχες και η συνεχής ενοχλητική στάση μεταξύ τους θα σας ενοχλήσουν επίσης !! Η απώλεια της ψυχραιμίας σας θα σας εκπλήξει. Θα λέτε τακτικά το λάθος και θα αντιδράτε υπερβολικά και θα νιώθετε σαν μια τεράστια αποτυχία. Δεν πειράζει. Ζητήστε συγνώμη.

Ένα αγόρι έχει πέος. Τέλος. Θα το πιάσει και θα κοιτάξει και θα του μιλήσει και θα γελάσει γι ‘αυτό. Θα προσπαθήσει να βάλει αυτά τα παράξενα γυαλιά απο το κουτί του αδελφού του στο πέος του και να σου πει «Κοίτα μαμά!» Για τα πρώτα χρόνια, δεν θα σε νοιάζει αν φοράει παντελόνι.

**Αυτό το αρθρο είναι γραμμένο απο μια μαμά που με πολύ αγάπη, θέλει να δείξει τη χιουμοριστική πλευρά του πως είναι να μεγαλώνεις τέσσερα αγόρια. Δεν έχει κανένα σκοπό να προσβάλλει παρά μόνο να διασκεδάσει τον αναγνώστη.**


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.