Αν και κάποτε αποτελούσε ταμπού, σήμερα όλο και περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν σε σύμβουλο γάμου. Για να λυθεί το πρόβλημα, για να δώσεις μια ευκαιρία στη σχέση σου.

Ποιοι λόγοι μας οδηγούν στο γραφείο ενός ειδικού;

Σεξουαλικά προβλήματα, ανικανοποίητες προσδοκίες, συνεχείς διαφωνίες, απιστία και αβεβαιότητα για τη σχέση είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα για τα οποία ένα ζευγάρι θα απευθυνθεί σε ένα σύμβουλο.

Μην ντραπείς να του εξηγήσεις τα πάντα.

Ο σύμβουλος γάμου θα αναλάβει χρέη… μεσολαβητή ώστε να αποκαταστήσει καταρχήν την επικοινωνία και να εντοπίσει την πηγή του “κακού”. Καιρός λοιπόν να επαναπροσδιορίσεις τους όρους της σχέσης σου.

Το σεξ είναι η πρώτη αιτία που μπορεί να προκαλέσει τριγμούς σε μια σχέση. Μην αφήνεις τη ρουτίνα να ροκανίσει την επαφή σας.

Η πίεση της καθημερινότητας μειώνει αισθητά τη σεξουαλική διάθεση.

Μην την αφήσεις να μπει μέσα στην σχέση.

Άλλωστε μην ξεχνάς πως η απουσία σεξουαλικής επιθυμίας κρύβει έλλειψη επικοινωνίας.

Μην ντραπείς να ζητήσεις την γνώμη ενός επιστήμονα. Η επίσκεψη σ’ έναν ειδικό είναι η πλέον υγιής ένδειξη ότι θες να “παλέψεις” για το δεσμό σου.

Επιπλέον, στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα ζευγάρια που την αναζητούν, είναι κατά κανόνα νέα, συνήθως ακόμη ερωτευμένα και τόσο ανοιχτόμυαλα ώστε να δεχτούν τις συμβουλές ενός αγνώστου.

Επειδή όμως δεν έχουν όλα τα love story ευτυχισμένο τέλος, ένα σύμβουλος γάμου θα σε βοηθήσει ακόμη και τότε.

Αν λοιπόν η φθορά μιας σχέσης είναι ανεπανόρθωτη, αν η ελπίδα να βγει σπίθα από έναν “κλινικά νεκρό” έρωτα είναι μηδαμινή, τότε ο ειδικός θα σου δείξει τον πιο σύντομο και ανώδυνο δρόμο του χωρισμού.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.