Υπάρχουν κανόνες; Όχι βέβαια! Αλλά μερικά tips για καλύτερη απόλαυση δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν!

Δεν χρειάζεται να είναι βράδυ. Για ποιό λόγο να μαζευτείτε να δείτε ταινία το βράδυ; Μπορείτε πολύ εύκολα να τη δείτε και μεσημέρι Σαββατοκύριακου μετα το φαγητό. Μπορείτε να τη δείτε απολαμβάνοντας το μεσημεριανό σας στο σαλόνι σε στυλ πικνίκ.

Δώστε στα παιδιά αρμοδιότητες. Βάλτε το ένα υπέυθυνο μαξιλαριών, να σιγουρευτεί οτι όλα τα μαξιλάρια είναι στη θέση τους, ότι ο καθένας έχει τη θέση του καθαρή και ελεύθερη να τον περιμένει. Βάλτε το άλλο παιδι υπεύθυνο για τα σνακς που θα φάτε. Ποπκορν, πατατάκια, νάτσος και ότι άλλο σας αρέσει.

Ψηφίστε! Ψηφίστε οικογενειακώς για το ποιά ταινία θα δείτε. Δίκαια πράγματα!

Βάλτε στα παιδιά κανόνες. Για να δούμε ταινία, θα πρέπει να έχετε τελειώσει με το διάβασμα κτλ. Τα ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας τα πούμε εμείς…!

Παρακολουθήστε την ταινία. Πραγματικά να την παρακολουθήσετε μαζί τους. Έχει σημασία. Αφήστε το κινητό στην άκρη. Ακόμα και εάν είναι χαζοταινία, είναι σημαντικό για τα παιδιά. Αλλιώς για ποιό λόγο να μπείτε καν στη διαδικασία;

Προτείνουμε πάντα τις ταινίες της Disney και Disney Pixar, όπως το Toy Story και Μπαμπούλας Α.Ε., καθώς και κλασικές όπως η Mary Poppins.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.