Μια γέννα τόσο σπάνια, που συμβαίνει μόνο σε 1 στις 60 εκατομμύρια γεννήσεις.

Ένα καταπληκτικό ζευγάρι απο την Τσεχία πρέπει να είναι ευγνώμονες, καθώς υποδέχτηκαν τα νέα τους μωρά στον κόσμο!

Ναι, μωρά. Πληθυντικός. Το ζευγάρι, η Αλεξάνδρα και ο Αντωνίν, είχαν ήδη ένα παιδί και ήταν πολύ ενθουσιασμένοι όταν έμαθαν πως θα αποκτούσαν κι άλλο παιδάκι!

Σύντομα ανακάλυψαν ότι αυτή η νέα προσθήκη στην οικογένεια, θα ήταν στην πραγματικότητα δίδυμα, και δεδομένου ότι και οι δύο γονείς είχαν ήδη ιστορία δίδυμων στις οικογένειές τους, θα συνέχιζαν την παράδοση της οικογένειας!

Αλλά σύντομα, ο γιατρός ζήτησε από το ζευγάρι να τους δει ξανά, να το επικυρώσει. Αυτό που επρόκειτο να ανακαλύψουν από το γιατρό ήταν κάτι που δεν μπορούσαν καν να φανταστούν.

Ο γιατρός αποφάσισε να τους δείξει ξανά τον υπέρηχο. Όταν τον κοίταξαν, ο γιατρός αποκάλυψε κάποια εκπληκτικά νέα… το ζευγάρι περίμενε 4 μωρά!

Αλλά τα νέα δεν σταμάτησαν εκεί, μόλις ένα μήνα μετά, ένας άλλος συγκλονιστικός υπέρηχος ανακάλυψε ότι υπήρχε και ένα 5ο μωρό μέσα!

«Όταν βρήκαμε τελικά ένα πέμπτο κεφάλι, άρχισα να κλαίω», είπε η Αλεξάνδρα. Οι πιθανότητες του να συλλάβουν πεντάδυμα, ήταν μία στα επτά εκατομμύρια. Και, η Αλεξάνδρα σχεδίαζε να τα θηλάσει όλα!

Όταν ήρθε η ώρα για τη γέννηση των μωρών, οι γιατροί προγραμμάτισαν το διπλάσιο αριθμό γιατρών και μαιών για να βοηθήσουν. Υπήρχαν σχεδόν 40 άτομα εκεί για τη γέννα.

Ο επικεφαλής γιατρός της μονάδας νεογνών είπε, ότι δεν υπήρχαν επιπλοκές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Η γλυκιά οικογένεια καλωσόρισε τέσσερα νέα αγοράκια στον κόσμο και ένα κορίτσι.

Ονόμασαν τα αγόρια Daniel, Michael, Alex και Martin και το κοριτσάκι Tereza.

“Στη χώρα μας τα στατιστικά στοιχεία έχουν καταγραφεί από το 1949 και δεν γίνεται αναφορά στα πεντάδυμα. Στην Τσεχία τα πεντάδυμα γεννιούνται κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 480 χρόνια“, δήλωσε η γιατρός Alena Mechurova.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: heavenemotions.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.