Καθώς η εξωσωματική γονιμοποίηση γίνεται όλο και πιο συνηθισμένη, ένας ειδικός έχει εκδώσει μια προειδοποιητική έρευνα όσον αφορά την εγκυμοσύνη στα ζευγάρια …

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου συμβαίνουν μερικά υπέροχα πράγματα. Τα περισσότερα χάρη στη μητέρα φύση. Η οποία μας ευλογεί με τις γεννήσεις χιλιάδων μωρών κάθε χρόνο.

Κάποιοι όμως, αναγκάζονται να στραφούν στην επιστήμη. Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις στην εξωσωματική γονιμοποίηση, ζευγάρια που δεν μπορούν να συλλάβουν φυσικά μπορούν τώρα να αποκτήσουν δικές τους οικογένειες.

Όμως σήμερα, κάποια τρομακτικά νέα έχουν προέλθει από ειδικούς στον τομέα της γονιμότητας. Και φαίνεται ότι στο μέλλον θα έχουμε προβλήματα.

Η τελευταία μελέτη της Δρ Shanna Swan έχει αναστατώσει κόσμο. “Είναι σοβαρό. Εάν ακολουθήσετε την καμπύλη από τη ανάλυση του 2017 για τη μείωση του σπέρματος, προβλέπει ότι έως το 2045 θα έχουμε έναν μέσο αριθμό σπερματοζωαρίων που θα φτάνει στο μηδέν.” Δήλωσε η ίδια. “Αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα ζευγάρια μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.”

“Μιλώ απευθείας για αυτό το κρυφό πρόβλημα για το οποίο δεν θέλουν να μιλήσουν οι άνθρωποι, τα οποία είναι τα προβλήματα υπογονιμότητας ή τα αναπαραγωγικά τους προβλήματα και πώς συνδέονται άμεσα με το περιβάλλον. Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι έχουμε μια κρίση στην αναπαραγωγικότητα, αλλά λένε ότι οφείλεται σε καθυστερημένη τεκνοποίηση, απο επιλογή ή απο τον τρόπο ζωής – δεν ισχύει. Θέλω οι άνθρωποι να το γνωρίζουν αυτό.”

Η Swan συμβούλεψε, “Οι άνθρωποι της αναπαραγωγικής ηλικίας, ιδίως εκείνοι που σχεδιάζουν κάποια εγκυμοσύνη ή είναι έγκυες, πρέπει να γνωρίζουν ότι όλα όσα φέρνουν στο σπίτι τους έχουν τη δυνατότητα να περιέχουν επιβλαβές χημικές ουσίες. Τρόφιμα που καλό θα ήταν να μην καταναλώνονται. “

“Όσο είναι δυντό, τρώτε μη επεξεργασμένα τρόφιμα – καρότα, πατάτες που μαγειρεύετε μόνοι σας (όχι απ’ έξω) – καθώς αυτό θα μειώσει την έκθεση πλαστικού. Επίσης, κατά το μαγείρεμα, μην χρησιμοποιείτε οτιδήποτε στο φούρνο μικροκυμάτων σε πλαστικό. “

Συνέχισε να λέει οτι όσο περνάνε τα χρόνια, τα φάρμακα και οι αντιβιώσεις που δίνονται σε ζωα που υπάρχουν στα σφαγεία και προορίζονται για το πιάτο μας, κάθε άλλο παρά καλό κάνουν. Ιδιαίτερα τα γαλακτοκομικά τα οποία έχουν υποστεί ακόμα μεγαλύτερη επεξεργασία για να τα αγοράσουμε στην τελική μορφή τους από το σούπερ μάρκετ.

Γνωρίζοντας οτι είναι δύσκολο να σταματήσει όλος ο κόσμος να τρώει ζωα και τα παράγωγά τους, παροτρύνει τον περιορισμό τους.

Πηγή: cnn.com, twentytwowords.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.