Όταν το μωρό μας κλαίει χωρίς σταματημό, είναι πολύ εύκολο και για εμάς να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να αρχίσουμε να αγχωνόμαστε.

Αφού έχετε δει ότι το μωρό σας είναι ταισμένο και αλλαγμένο, δοκιμάστε κάποια από τα παρακάτω και θα δείτε ότι θα έχει αποτέλεσμα:

Απορροφητήρας και πιστολάκι μαλλιών: παλιό αλλά καλό! Εάν το μωρό σας κλαίει πολύ, ανοίξτε τον απορροφητήρα ή ένα πιστολάκι μαλλιών (όχι στο πολύ δυνατό) για να ακούει το θόρυβο. Αυτό το κόλπο συνήθως πιάνει, καθώς θυμίζει τους λευκους θορύβους που άκουγε το μωρό στην κοιλιά σας.

Πάρτε το μια αγκαλιά: 9 μήνες στην κοιλιά σας, σίγουρα θα θέλει λίγο περισσότερο επαφή με τη μαμά του. Μάθετε να το τυλίγετε και να το παίρνετε αγκαλιά με τρόπο που να του δημιουργήσετε την ίδια ασφάλεια που ένιωθε και μέσα στη μήτρα. Κρατήστε το τρυφερά και βάλτε του και μια κουβερτούλα για να ηρεμήσει.

Βόλτα: Πολλά μωρά μόλις βγουν έξω και πάρουν λίγο αέρα, κοιμούνται. Δοκιμάστε το. Πάρτε το καροτσάκι και αρχίστε να κάνετε βόλτες!

Δεν πρέπει να απογοητευτείτε εάν το μωρό σας συνεχίζει να είναι ανήσυχο. Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας, τότε να συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.