Προετοίμασε τον εαυτό σου! Όταν ψωνίζετε για τα μωρά σας, δεν θα μπορέσετε ποτέ να φτάσετε μέχρι το ταμείο χωρίς κάποιος να σας πει τη δική του ιστορία για μια δίδυμης κύηση που ξέρει ή είχε κάποιο μέλος της οικογένειάς του.

Τα δίδυμα και οι πολλαπλές κυήσεις γενικότερα, ενθουσιάζουν τους ανθρώπους. Τα δίδυμα είναι συναρπαστικά. Όλοι έχουν μια ιστορία για δίδυμα να πουν. Τα δίδυμα μωρά είναι διπλή δόση από χαρά, γλυκύτητα, γέλιο, άγχος και ότι συνεπάγεται…

Οι άνθρωποι δεν φαίνεται να έχουν φίλτρο όταν πρόκειται για δίδυμα.

Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν γενικά καλές προθέσεις όταν ρωτούν για τα δίδυμα και θέλουν να τα γνωρίζουν ξεχωριστά, αλλά μερικές φορές τα σχόλια μπορεί να είναι προσβλητικά και οριακά αγενή.

Αυτά είναι μερικά απο τα σχόλια που έχω λάβει για τα δίδυμα μου. «Ποιο είναι το έξυπνο;» «Ποιο είναι το καλό;» “Λοιπόν … πρέπει να είσαι πολύ κουρασμένη.” “Ποιο είναι το αθλητικό;” “Ποιο είναι μεγαλύτερο;” “Ποιο είναι το άτακτο;” Η απάντησή μου είναι: «Προσπαθούμε πολύ σκληρά να αφήσουμε τα παιδιά μας να είναι ξεχωριστά άτομα όπως τα άλλα αδέλφια, οπότε η σύγκριση τους δεν είναι κάτι που κάνουμε…».

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που λένε ότι θα ήθελαν να είχαν δίδυμα το λένε με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά δεν έχουν ιδέα πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώσουν δίδυμα.

Πάντα ήθελα δίδυμα. Υπάρχει κάποιο είδος ρομαντισμού ή μοναδικότητας για τα δίδυμα.

Ωστόσο, όπως το να έχεις ένα μωρό είναι πολύ δουλειά, τα δίδυμα είναι διπλή. Πρέπει να ταΐσετε δύο μωρά. Οι πιπίλες σας χάνονται δύο φορές πιο γρήγορα. Υπάρχουν δύο φορές περισσότερες εκρήξεις πάνας.

Δύο μωρά διακόπτουν τον πολύτιμο ύπνο σας τη νύχτα. Η λίστα συνεχίζεται. Δεν παραπονιέμαι, είναι απλώς ένα γεγονός. Ένα μωρό γυρίζει τον κόσμο σας ανάποδα και αυτό διπλασιάζεται αν έχετε δίδυμα.

Θα υπάρξουν φορές που το ένα δίδυμο θα είναι ευκολότερο από το άλλο.

Όταν τα δίδυμα μου ήταν βρέφη, η κόρη μου ανέπτυξε σοβαρή παλινδρόμηση οξέος. Πολλές φορές την ημέρα πολύ λίγα μέλη της οικογένειας ή φίλοι μας που πραγματικά ήθελαν να την κρατήσουν επειδή ήξεραν τι θα συνέβαινε στα ρούχα τους. Ο γιός μου ήταν ένα χαρούμενο βρέφος που σπάνια έκανε κάτι. Θα σας αφήσω να καταλάβετε ποιο δίδυμο ήθελαν να κρατούν πιο συχνά.

Μπορείτε να το κάνετε! Ακόμα και όταν είναι δύσκολο, έχετε αμφιβολίες και φοβάστε, μπορείτε να τα καταφέρετε!

Υπήρξαν στιγμές που τα δίδυμα μου ήταν νεογέννητα που αναρωτιόμουν σοβαρά πώς θα επιβιώσω μέσα στην ημέρα.

Δεν μπορούσα να θυμηθώ την τελευταία φορά που έκανα ντους, στερήθηκα τόσο από τον ύπνο και αναρωτιόμουν σοβαρά τι είδους σκληρό αστείο ο Θεός και οι παιδίατροι μου έπαιζαν όταν αποφάσισα ότι θα μπορούσα να θηλάσω δύο μωρά ταυτόχρονα.

Έμαθα να το πηγαίνω μέρα με τη μέρα. Έμαθα να δέχομαι το καλό και το όχι τόσο καλό. Έμαθα να ζητώ βοήθεια.

Από τότε έχουν περάσει χρόνια, και τα πολύτιμα μωρά μου έχουν μεγαλώσει, έχουν ανθίσει σε 2 παιδιά που αγαπώ με όλη μου την καρδιά και με εμπιστεύονται. Γλυκιά μαμά, θα φτάσεις και εσύ εκεί!

Από μια μαμά δίδυμων στην άλλη, καλώς ήλθατε στο δίδυμο κλαμπ!

Είναι ένα ταξίδι ζωής, γεμάτο διασκέδαση, γέλιο, αγώνες και κάθε στιγμή αξίζει τον κόπο!

Απο τη διδυμομαμά Kelly Glousie


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.