Η εκπληκτική μαμά τριών και αγαπημένη Instagram mama, Maya Vorderstresse, ανέβασε πριν απο λίγο καιρό τα συναισθήματά της για την πρώτη και την τελευταία φορά που θήλασε τη δεύτερη κόρη της. Διαβάστε το κείμενο:

“Η πρώτη και τελευταία φορά που η πολύτιμη κόρη μου, η Hazel θηλάστηκε. Δεν ήξερα ότι ένα άτομο θα μπορούσε να αισθάνεται τόσο περήφανο και τόσο σπασμένο ταυτόχρονα, τώρα είμαι ένα ορμονικό, συναισθηματικό και διανοητικό χάος.

Το να σηκώσω το χέρι μου σε αυτήν την εικόνα ήταν πολύ δύσκολο για μένα, καθώς έπρεπε να πολεμήσω με ανεξέλεγκτα δάκρυα: αυτή η εικόνα σήμαινε ότι δεν θα θηλάσω ποτέ ξανά τη Hazel μου. Θηλάζω για τόσο καιρό, που δεν ξέρω πώς είναι να μην θηλάζω πια.

Καθώς κοίταξα πίσω από την κάμερα, ο Tim, ο άντρας μου, κλαίει όπως δεν τον είχα δει ποτέ να κλαίει… Ήμουν η άνεση της, το ασφαλές μέρος της, και ελπίζω να με βλέπει πάντα έτσι. Ένας μήνας προτού γίνει 2 ετών, έχει τελικά ένα κρεβάτι σε ένα κοινόχρηστο υπνοδωμάτιο με την αδερφή της.

Αγοράσαμε το πρώτο κρεβάτι της Hazel, χρησιμοποιούσαμε κάθε περισπασμό που θα μπορούσαμε να βρούμε, σνακ και νέα παιχνίδια για να την κρατήσουμε μακριά από το να ζήτάει το στήθος. Ο Tim έχει αναλάβει πλήρως την ώρα για ύπνο, συμπεριλαμβανομένων όλων των νυχτερινών ξυπνημάτων.

Βρισκόμαστε στην τρίτη ημέρα αποθηλασμού μας, και κάθε μέρα γίνεται λίγο πιο εύκολο. Η ενοχή που νιώθω γιατί δεν την έβαλα στο κρεβάτι είναι τόσο έντονη ανυπομονώ να επιστρέψω σε αυτήν όταν δεν ζητάει πλέον να θηλάσει.

Το κλείσιμο ενός κεφαλαίου είναι οδυνηρό, αλλά ελπίζω ότι αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας θα είναι επίσης ξεχωριστό με τον δικό του τρόπο.

Μέσα από αυτό το βήμα ωρίμανσης όχι μόνο θα μεγαλώσει και θα γίνει περισσότερο ανεξάρτητη, αλλά θα κάνω και εγώ ένα πολύ απαραίτητο διάλειμμα.

Ξέσπασα για τελευταία φορά και λυπημένη είπα στον Τιμ: «Έκανα το καλύτερο δυνατό». Με αγκάλιασε και απάντησε: «Όχι. Έκανες το καλύτερο, γιατί της έδωσες τα πάντα ».

Αγαπώ την οικογένειά μου και είμαι τόσο ευγνώμων για τέτοιες ξεχωριστές και αξέχαστες στιγμές όπως αυτές. “

Instagram: @mayavordestrasse


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.