ΜΩΡΟ 0-2 ΥΓΕΙΑ

Βρείτε τον Παιδίατρο των Ονείρων σας (ή τουλάχιστον έναν που σας αρέσει)

Γιατί να μην ξεκινήσετε τη διαδικασία κατά το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας, όταν αισθάνεστε ακόμα καλά;

Έχετε ενέργεια και υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να αλλάξετε την πορεία σε περίπτωση που χρειαστεί.

Αναρωτηθείτε τι θέλετε. Όπως, πραγματικά αναρωτηθείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και την οικογένειά σας.

Ίσως γνωρίζετε ότι θέλετε να συνεργαστείτε με κάποιον που είναι ανοιχτός σε ορισμένες μη-δυτικές ιατρικές πρακτικές, για παράδειγμα, ή με κάποιον που είναι ή δεν είναι ανοιχτός στην ευελιξία γύρω από τα προγράμματα εμβολίων.

Για ορισμένα άτομα, είναι σημαντικό το παιδί τους να είναι γονέας. Μερικοί θέλουν να συνεργαστούν με μια γυναίκα. Άλλοι, με έναν άντρα.

Σας αρέσει η ιδέα να συνεργαστείτε με κάποιον στην αρχή της καριέρας του (που μπορεί να είναι πιο προοδευτικός) ή έχετε πάντα φανταστεί έναν τύπο με δεκαετίες εμπειρίας; Αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να κάνετε check in μόνοι σας, επειδή όσο περισσότερα γνωρίζετε τι αναζητάτε, τόσο πιθανότερο είναι να το βρείτε.

Το γραφείο του παιδιάτρου πρέπει να είναι κοντά στο σπίτι ή αλλιώς θα είναι ζόρι. Πραγματικά, μην είστε ευέλικτοι σε αυτό. Μόνο κατά το πρώτο έτος της ζωής του μωρού, πιθανότατα θα βρίσκεστε συχνά εκεί για οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκύψει – εκτός από έλεγχοι βάρους και επισκέψεις ασθενείας. Χρειάζεστε ευκολία.

Εάν καλέσετε με μια ερώτηση κατά τη διάρκεια των ωρών γιατρείου, θα πρέπει να περιμένετε να σας πάρει πίσω εκτός εάν μπορεί να σας συμβουλέψει σε ορισμένα βασικά θέματα ο βοηθός ή γραμματέας, κάτι για το οποίο θα πρέπει να ρωτήσετε απο την αρχή.

Τι συμβαίνει όταν το παιδί σας πάθει κάτι αργά το βράδυ; Μάθετε αν υπάρχει περίπτωση επείγουσας φροντίδας στην οποία θα μπορούσατε να πάτε αν χρειαστεί ή να έρθει ο γιατρός σπίτι σας – κάτι που είναι προτιμότερο από το να τρέχετε στο νοσοκομείο μέσα στη νύχτα.

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.