Η Suri, η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes είναι τώρα 14 ετών. Έχει μεγαλώσει, και έχει γίνει μια όμορφη και έξυπνη έφηβη.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο απο το 2006 εως το 2012 και απέκτησαν μαζί ένα παιδί. Αλλά όταν χωρίστηκαν οι δρόμοι τους, το ζευγάρι αποφάσισε να κόψει όλους τους δεσμούς. Δεν έχουν καμία σχέση εδω και χρόνια ούτε καν για να μιλούν για θέματα που αφορούν την κόρη τους.

Ήταν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του Κρουζ προς τη Σαηεντολογία που διέλυσαν τον γάμο τους και ενθάρρυνε τη Χολμς να ζητήσει διαζύγιο το 2012.

Αν και η ηθοποιός ακολούθησε για λίγο τη θρησκεία του πρώην συζύγου της, τελικά αποφάσισε οτι δεν ταίριαζε στα δικά της πιστεύω.

Την εποχή του χωρισμού, η κόρη τους Suri ήταν μόλις έξι ετών και ίσως δεν είχε συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα του χωρισμού των γονιών της.

Ο Χολμς ανέλαβε το ρόλο της ανύπαντρης μητέρας και άρχισε να μεγαλώνει τη Suri στη Νέα Υόρκη καθώς ο Κρουζ δεν εμπλέκεται πλέον στη ζωή τους. Φυσικά, αυτή η στάση του Κρουζ δεν έκατσε καλά με τη Χολμς που προφανώς έμεινε δυσαρεστημένη μαζί του επειδή δεν έκανε καμία απολύτως προσπάθεια να έχει επικοινωνία με την κόρη του.

Οι λόγοι είναι καθαρά θρησκευτικοί.

Παρόλο που τα μέλη της εκκλησίας της Σαηεντολογίας επιτρέπεται να βλέπουν τα παιδιά τους ακόμη και αν ακολουθούν άλλες θρησκείες, ο Κρουζ επιλέγει να μην το κάνει.

Οι Σαηεντολόγοι πιστεύουν στη μετενσάρκωση, οπότε ο Κρουζ πιστεύει ότι, “Η Suri δεν είναι πραγματικά η κόρη του – είναι απλώς ένα πνευματικό ον στο σώμα της κόρης του.”

Ο ηθοποιός έχει δύο μεγαλύτερα υιοθετημένα παιδιά – τον Connor, 26 ετών, και την Isabella, 28 ετών, με την πρώην σύζυγό του Nicole Kidman, τα οποία είναι Σαηεντολόγοι όπως ο πατέρας τους.

Τώρα, ο λόγος για τον οποίο ο Cruise δεν έχει σχέση με τη Suri είναι ο ίδιος με την Kidman που δεν έχει ένα με τα παιδιά της Connor και Isabella.

Όπως και η Χολμς, η Κίντμαν δεν είναι οπαδός της Σαηεντολογίας. Έτσι, τα παιδιά έχουν επιλέξει να τη βγάλουν απο τη ζωή τους.

Πηγή: life.gomcgill.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.