“Ταλαιπωρηθήκαμε τρομερά για 2,5 περίπου χρόνια να κάνουμε άλλο παιδί. 10 μήνες κάναμε εξωσωματική γονιμοποίηση. Χιλιάδες δολλάρια χάθηκαν χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο που δεν μπορούσα να μείνω έγκυος.

Κάθε εξέταση έβγαινε καλή, έπρεπε να είχα πιάσει παιδί. Ακόμα και έγγριση είχα πάρει να μπορώ να δωρίσω τα αυγά μου για οικογένειες που είχαν πρόβλημα και ήθελαν παιδιά.

Αυτά τα χρόνια ήταν τα χειρότερα της ζωής μου. Έβλεπα παντού γύρω μου γυναίκες να κάνουν παιδιά εκτός από εμένα. 

Την έβδομη φορά έγινε το θαύμα! Στις 5 εβδομάδες κύησης είδαμε δυο καρδούλες μέσα μου. Στις 6 εβδομάδες είδαμε 4 καρδούλες να χτυπάνε!

Αυτή η φωτογραφία μου θυμίζει το πόσο κουρασμένη και ταλαιπωρημένη ήμουν τις πρώτες εβδομάδες ζωής των τετράδυμών μας. Κυριολεκτικά ζούσα σε ένα κρεβάτι μαζί τους ενώ ο άντρας μου έλειπε στο γραφείο.

Ζήτημα να κοιμόμουν 1-2 ώρες σύνολο μέσα στη νύχτα ανάμεσα σε ταίσματα και άλλαγμα πάνας.

Είχα στο κομοδίνο μου τα πάντα. Πιπίλες, θήλαστρα, μπιμπερό, θερμόμετρα, πάνες, κρέμες, αλλαξιές, γάλα σε σκόνη, πετσέτες…μέχρι και φαγητό για μένα.

Όλες τις ημέρες, για τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, ήμουν στο κρεβάτι με τα τέσσερα μωρά μου κουλουριασμένα πάνω μου. Εξαντλημένη και πολύ πολύ ευτυχισμένη.

Μερικές φορές μου λείπουν εκείνες οι μέρες.

Αισθάνομαι ότι γεννήθηκα για να γίνω μαμά τους. Όσο δύσκολο και εάν ήταν, όσο και εάν δεν μπορούσα να απολαύσω το κάθε λεπτό… δεν θα άλλαζα ούτε δευτερόλεπτο.

Υπομονή, μανούλες… περνάει γρήγορα.”

 

Πηγή: Instagram @helloquadruplets

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.