Στα κακόβουλα σχόλια που δέχεται από τους γύρω της, απάντησε η Alicia Silverstone, μετά την αποκάλυψή της ότι κοιμάται ακόμα μαζί με τον 11χρονο γιο της, Bear.

Πολλοί χρήστες των social media, αλλά και ειδικοί εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους σε αυτή την επιλογή της 45χρονης ηθοποιού.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή κι αφού μίλησε για το διαζύγιο με τον άντρα της, εξήγησε πως μοιράζονται την συνεπιμέλεια του γιου τους αρμονικά.

«Είμαι μια στοργική μαμά. Πιστεύω στην αγάπη, πιστεύω στη φύση καιη κοινωνία μας φοβάται τη φύση και την αγάπη», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ο Bear κι εγώ κοιμόμαστε μαζί. Η συγκοίμηση είναι κάτι φυσιολογικό – κάτι που συμβαίνει παντού στη φύση – και δεν δίνω σημασία στα κακόβουλα σχόλια τρίτων που προσπαθούν να με κάνουν να νιώθω άσχημα γι’ αυτό», σχολίασε.

Η 45χρονη μητέρα συμπλήρωσε πως θα εξακολουθήσει να κοιμάται με τον γιο της μέχρι να της το ζητήσει, τονίζοντας πως ακολουθεί το ένστικτό της, λειτουργεί με ενσυναίσθηση και προσπαθεί να μεγαλώσει το παιδί της με αγάπη και ασφάλεια – ένας τρόπος γονεϊκότητας που, όπως αναφέρει, δεν συνηθίζεται στον δυτικό κόσμο και δεν είναι πάντα αποδεκτός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: enimerotiko.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.