ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

The Art Line Jewellery: Το ελληνικό brand κοσμημάτων που διαφέρει από τα άλλα. Μάθε γιατί!

Στις γνωστές περιηγήσεις που κάνουμε όλοι στο Ιnstagram, ανακάλυψα μια διαδικτυακή γωνιά με χειροποίητα κοσμήματα, που μου τράβηξε την προσοχή.

Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο! Ειδικά στα social media και ειδικά αυτήν την περίοδο που επικρατεί ένα χάος απο υπερπληροφόρηση και αμέτρητα καταστήματα που προσφέρουν τα προϊόντα τους και μέσω ίντερνετ. Όταν όμως πάτησα αφηρημένα το κουμπί για follow ήρθε μετα απο λίγα λεπτά ένα μήνυμα γνωριμίας, που με καλωσόριζε και με ευχαριστούσε .

Ενώ δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ περαιτέρω, δεν σας κρύβω οτι με αυτό το μήνυμα με “τράβηξαν” πάλι πίσω στο προφίλ τους. Και εκεί ανακάλυψα διαμαντάκια. Συγκεκριμένα ανακάλυψα τις δημιουργίες της Αγγελικής, η οποία μαζί με την μητέρα της την Κλειώ έχουν δημιουργήσει το brand “The Art Line Jewellery” , το οποίο πραγματικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μεγάλες εταιρίες κοσμημάτων σε καλαισθησία, αλλά και επιλογές.

Παραγγέλνω λοιπόν 3 χρυσές αλυσίδες.

Μου έστειλαν μήνυμα για να δουν αν παρέλαβα, μου έστειλαν ένα εκπτωτικό κουπόνι για επόμενη αγορά, μου έστειλαν και ένα χρόνια πολλά ανήμερα των γενεθλίων μου. Ενδιαφέρθηκαν δηλαδή!

Και έτσι αγαπημένες μου φίλες, κάνεις την διαφορά, βρίσκεις και κρατάς τους πελάτες σου, εν μέσω τεράστιας κρίσης στο λιανεμπόριο και αχανούς προσφοράς προϊόντων στο διαδίκτυο.

Καλές δουλειές στα κορίτσια αυτά λοιπόν από εμάς!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.