Ένα “Ραντεβού” κάνοντας κάτι που τους αρέσει.

Δεν ξέρω πολλούς γονείς που τους αρέσει να πηγαίνουν σε θορυβώδεις στοές, να παίζουν λέιζερ ή να βλέπουν την τελευταία ταινία υπερήρωα, αλλά γνωρίζω πολλούς εφήβους που το κάνουν. Αφήστε τον γιο ή την κόρη σας να διαλέξει μια δραστηριότητα -την οποία συνήθως θα αποφεύγατε – και κάντε την μαζί. Απλώς απολαύστε τη μέρα και μην τους αναγκάσετε να μιλήσουν.

Είναι σημαντικό να δείξετε ότι σας ενδιαφέρουν ειλικρινά, όλα όσα του αρέσει να κάνει. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αρκετό χρόνο για έξοδο, αφήστε τους να επιλέξουν το ραδιοφωνικό σταθμό ή το μουσικό κανάλι για εκείνη τη μέρα. Το θέμα είναι να δείξετε στον έφηβο σας ότι σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε αυτά που τον ενδιαφέρουν και να αφήσετε λίγο τον έλεγχο πάνω τους.

Δώστε τους τη δυνατότητα να ξοδεψουν χρήματα για τον εαυτό τους.

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, οι έφηβοι μου δεν έχουνπολλές ευκαιρίες να κερδίσουν χρήματα. Μου αρέσει να τους δίνω μικρές δωροκάρτες σε καφετέριες (Starbucks), iTunes, Amazon κ.λπ., ώστε να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν κάτι που θέλουν χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσουν.

Μαγειρέψτε το αγαπημένο τους γεύμα ή γλυκό

Είναι αλήθεια, μερικές φορές ο τρόπος για να κερδίσεις την καρδιά ενός ατόμου είναι μέσω του στομαχιού του. Τίποτα δεν ευχαριστεί περισσότερο ένα άτομο, όσο το να μπαίνει μέσα στο σπίτι και να βλέπει το αγαπημένο του δείπνο να περιμένει ή να μυρίζει τα αγαπημένα του μπισκότα. Έξτρα μπόνους: Προσθέστε τα βήματα συνταγής και τις οδηγίες σε ένα βιβλίο μαγειρικής ειδικά φτιαγμένο για αυτούς, ώστε να μπορούν να μάθουν να το φτιάχνουν μόνοι τους.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.