Τί ανακαλύψαμε για τη Φαίη Σκορδά, την περίοδο του ελληνικού #metoo

H Φαίη Σκορδά, έχει καταφέρει να κάνει το απόλυτο comeback της σεζόν και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.

Στην αρχή της νέας αυτής τηλεοπτικής χρονιάς, ας μην γελιόμαστε, τα νούμερα του “Πρωινού” ήταν από χλιαρά έως απογοητευτικά. Συνεργάτες πήγαιναν και έρχονταν (βλέπε Κόνι Μεταξά) και η ανυσηχία στο κανάλι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς ήταν αδιανόητο να την περνάει σε νούμερα, σχεδόν καθημερινά η Κατερίνα Καινούργιου, με μια εκπομπή σε πολύ μικρότερο κανάλι και με πολύ χαμηλότερο budget.

Εκείνη την περίοδο αποφασίστηκε να επιστρέψει ο “άστεγος” Γιώργος Λιάγκας στην παλιά του θέση. Πόνταραν στην “ίντριγκα” που θα πρόσφερε η καθημερινή θέαση του χωρισμένου ζευγαριού; Στο γεγονός ότι ο Λιάγκας θεωρείται καλύτερος στις συνεντεύξεις; (Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό) Στο ότι τα νούμερα της εκπομπής ήταν καλύτερα όταν υπήρχε το ντουέτο; Ότι και αν ευθύνεται για την απόφαση να επιστρέψει ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή, δεν πρόλαβαν ποτέ να το διαπιστώσουν, καθώς μέσα σε λίγες κιόλας μέρες έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα για την λεκτική και σωματική κακοποίησή της από τον Γιώργο Κιμούλη και όλη η ελληνική showbiz χορεύει στους ρυθμούς των αλλεπάλληλων καταγγελιών.

Και κάπου εκεί αναδεικνύεται η Φαίη Σκορδά σε βασίλισσα του viral. Πρώτη στη λίστα συνέντευξη, είναι σαφώς εκείνη που εξασφάλισε με τον Δημήτρη Μοθωναίο. Μια συνέντευξη που πραγματικά έκανε τον κόσμο να ξανασκεφτεί τις αντιλήψεις του περί του “γιατί τώρα” και άλλα συναφή. Της το δίνουμε σαν μια τεράστια επιτυχία. Ακολουθεί η συνέντευξη της Κατερίνας Λέχου, μιας πολύ σημαντικής ηθοποιού της γενιάς της, η οποία δεν μιλάει καθόλου συχνά στα μέσα. Και μίλησε τώρα στη Φαίη, γιατί όπως είπε και αυτή, αλλά και ο Μοθωναίος, την αντιμετώπισε με σοβαρότητα αλλά και γλυκύτητα και ανθρωπιά. Έκτοτε έχουμε να αναφέρουμε και την συνέντευξη του Σωτήρη Τσαφούλια, ενός ακόμα καλλιτέχνη, που δεν μιλάει συχνά στα μέσα και που εντυπωσίασε με την ορθότητα και σοβαρότητα του λόγου του.

Όλες αυτές τις επιτυχίες δεν μπορούμε παρά να τις αποδώσουμε προσωπικά στη Φαίη Σκορδά, η οποία αν και θεωρείται από πολλούς ως “άλλη μια όμορφη ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης”, κατάφερε αυτήν την περίοδο να αποδείξει ότι έχει κάτι παραπάνω. Έχει μια αμεσότητα με τους ανθρώπους, που τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της.

Το ελληνικό #metoo ήρθε για να μείνει. Ας ελπίσουμε οτι η σοβαρή τηλεόραση θα μείνει επίσης!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *